| unbulangiu a întrebat:

Salutari, am ales acest site pentru a-mi expune o trauma de ceva timp ca sa spun asa.
De 5-6 ani mama s-a despartit de tatal meu natural (Pentru ca avea probleme cu bautura si era agresiv cu ea, cu mine niciodata)si la scurt timp s-a combinat cu altul..Eu am stat la tatal meu 5-6 luni apoi m-am mutat la mama, mama spunandu-mi ca va fi bine, ca tipul cu care este nu bea, nu fumeaza, nu ma agreseaza. La scurt timp a inceput acel tip pe nume Gabi sa ma agreseze, sa ma injure foarte dur... ex : "Firai****cu maicata care te-a facut si nu te-a omorat" si altele. Ma ameninta cu moartea rareori, ca ma arunca de pe balcon, ma bruscheaza. Mama a suferit un accident rutier foarte grav din care mai avea 5% sanse de supravieturire dar a supravietuit, acum este foarte bine. Dar usor influentabila. Acum 2 luni mama a nascut, are o fata. Este din ce in ce mai stresata, mie nu imi da importanta deloc, acel tip ma agreseaza de 4-5 ori pe saptamana sau mai mult de cand m-am mutat la ei, de 6 ani. Acum am pareza la glezna stanga din cauza nervilor acumulati, dar din cate am inteles se vindeca cu timpul si cu un tratament bun. Eu nu mai suport sa stau cu ei pentru ca si mama devine la fel ca el, sunt ca intr-o puscarie aici, in casa cu ei. Acum 2 ani ne-am mutat in Italia, desi eu nu am vrut. Si mi-e foarte dor de Romania, de prieteni, de absolut tot chiar daca unora le este greu sa creada. De ceva timp ma gandesc sa ma duc sa il denunt la politie pe acest om pentru ca nu mai rezist, simt cum o iau razna. Am si martori cand m-a agresat. Dar mi-e frica sa ma duc sa il denunt dintr-un singur motiv; ii fac rau mamei mele chiar daca este asa cum este.
Si inca un lucru de mentionat. Ea dupa accident care a fost din cauza firmei mama a primit foarte multi bani, dupa ce si-a revenit si s-a mai insanatosit acest om s-a casatorit cu ea, acum profita de pe urma banilor ei primiti, de exemplu si-a cumparat 5 masini de lux, telefoane, tablete si multe alte gadget-uri si eu cand o intreb daca are 5 euro ea spune ca toti banii sunt la el si eu mereu il vad cu sute de euro in buzunar plus ca le da fiilor lui mult mai mult decat imi da mie, are 2 fii din cealalta casnicie, unul de 23 de ani si unul de 25. Mentionez sa adaug ca inainte sa se intample accidentul el nu avea nici de unde sa bea apa.
Dar nu mai pot sa rezist inca un an jumate, pana cand implinesc 18 ani.
Imi puteti da un sfat va rog? As fi recunoscator. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| LIN2010 a răspuns:

Trebuie neaparat sa stai de vorba cu mama ta,iar daca nu intelege situatia, e grav(cum sa-ti expui propriul copil la asa ceva)si atunci va trebui sa raspunda pentru neglijenta, vorbeste cu ea si raportati la politie abuzurile(nu-i faci rau mamei tale, doar pare asa, deoarece dupa cum expui situatia sunt convins ca dupa ce se termina banii, o sa va lase balta). Respecte

31 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Incearca sa discuti cu mama ta si sa ii povestesti lucrurile astea. Nu este ok ceea ce se intampla. Daca nu vrea sa se desparta de el sau daca el nu face nimic, incercati macar sa ajungeti la un consens. Poate te poti intoarce in Romania, la tatal tau.