Sărut mîna! Mama ta are mare dreptate, doar după nuntă un bărbat are dreptul la relatii sexuale alături de soția sa, altfel nu. Ascult o pe mama ta intrucit dinsa are multă experientă, si i ti vrea binele. Tu momentan esti mică, nu ai decit 19 ani, iar mama ta i ti doreste binele. De unde esti?
Scuze dar cine vorbeste aici de relatii sexuale?
Eu vorbesc despre mutatul impreuna nu despre relatiile de dupa nunta!
Eu zic ca atat timp cat ii demonstrezi ca aveti cum sa va intretineti, sa aveti singuri grija de voi ar trebui sa fie de accord, la urma urmei esti majora
Foarte important e daca va puteti sustine financiar. Daca depinzi de banii mamei atunci e o problema, s-ar putea sa-ti taie finantarea.
In rest, esti majora, ar trebui ca la varsta asta sa poti spune ce iti doresti, si sa actionezi in consecinta, repet, atata timp cat nu depinzi de ai tai, dar chiar si asa, normal ar fi sa poti lua decizii singura, dar exista riscul sa ramai fara mijloace de trai.
Problemele religioase, gen "dupa nunta" sunt evident doar absurditati.
Daca vreti sa va mutati impreuna si sa fiti impreuna de ce nu va casatoriti?
O relatie nu este relatie daca fiecare se simte liber sa abandoneze cand vrea sau cand s-a plictisit. Sa traiti impreuna fara sa va casatoriti si fara hotararea de a fi impreuna toata viata, se numeste curvie. Iubirea adevarata asteapta. Toate cuplurile pe care le stiu, care au trait impreuna fara sa se casatoreasca, au falimentat mai tarziu. Pentru ca la baza nu a fost ceea ce trebuie. Nu a fost ceva real, a fost ceva de moment. Daca la voi nu e doar ceva de moment, asteptati, apoi casatoriti-va si ramaneti impreuna pentru totdeauna. Nu te lua dupa moda de acum, dupa ce spun vedetele, ca iubirea nu are nevoie de niste hartii. Nu, iubirea nu are nevoie de niste hartii, dar are nevoie de doua persoane loiale, sincere, devotate, care sa iubeasca cu adevarat pe celalalt, nu pe sine. Cand iubesti pe celalalt, vrei sa ii daruiesti totul, tot ce ai. Toata viata ta, nu numai o parte. Vrei sa il faci fericit. Cand te iubesti doar pe tine, cauti ca celalalt sa te implineasca din toate punctele de vedere si ramai in relatie atat timp cat esti satisfacut de ceea ce el ofera. Apoi, cand nu mai esti satisfacut, abandonezi. Nu urma acest model de viata, caci el te va duce la nefericire. Vei tot cauta fericirea fiind cu persoane diferite si n-o vei gasi. Poate ai sa spui ca am fabulat mult, dar asta e adevarul. Sper sa nu ajungi la el pe calea grea, invatand din propriile greseli.
Mama ta incerca sa te protejeze. Daca mama ta nu il are la suflet incearca sa il faci sa comunice mai mult cu ea, sa ii dovedeasca ca este un om matur care poate avea grija de tine. Pana mama ta si prietenul tau nu devin mai apropiati eu zic sa amani vestea
Mama ta are dreptate, e impractic sa stai in acelasi apartament cu un barbat cu care nu esti casatorita, ori va luati ori stati linistiti la casele voastre. Exista inclusiv riscul unei sarcini neprevazute. Plus ca daca nu il are la inima s-ar putea sa aiba motive intemeiate, nu ar fi bine sa o intrebi cand crezi ca e momentul de ce nu crede ca e un tip ok?
In primul rand ar trebui sa ii demonstrezi ca sunteti maturi iar apoi sa-i spui.Un sfat da-i vestea cat mai usor posibil