Probabil sentimentele s'au diminuat.incredere nu mai este.nu mai are energie sa faca relatia sa functioneze. pot fi o multime de motive. cel mai indicat ar fi sa porti o discutie cu el si sa'i impartasesti toate gandurile ce te apasa.
succes!
E o vorba veche, despre sarmalele racite si reincalzite., cum ca n-ar mai avea acelasi gust! Apoi, foarte multi uita ca nu stam pe loc, ne schimbam permanent, cunoastem alte persoane, etc,... nu mai simtim la fel!
E cam greu ca sa renasti ca pasarea Pheonix din propria-i cenusa.De multe ori ranile sunt greu de vindecat iar durerea nu se poate uita sau daca cel care a ranit este el atunci probabil ca ii este mult prea rusine pentru ceea ce a facut si nu poate trece peste aceasta jena. Incerca o prietenie adevarata care poate in viitor sa se trensforme intr-o mare dragoste.
Este orgolios, probabil a fost ranit pre tare si nu prea mai vrea sa reia relatia, nu are rost sa insisti, daca va vrea ceva va veni singur la tine cu siguranta.Bafta multa.
Ia gandeste-te. Iti dau un exemplu, ai un pahar la care tii mult, si din care bei mereu doar tu, daca intr-o zi il scapi si se crapa, mai merge, daca in schimb, se sparge in n`jde mii de cioburi indiferent cat ai vrea tu, nu-l poti refolosi, nu-l poti nici lipii, si chiar daca l-ai lipii, urmele se vad, asa si cu o relatie, o data dusa... dusa sa fie. ( Desi, crede-ma si eu as fi vrut sa reiau o relatie " veche " )
Nu mai sunt aceleasi sentimente la mijloc. Poate l'ai ranit si de aici si raceala aceasta.Nu incerca sa il stresezi prea mult, lasa'l liber si daca va veni singur la tine, atunci poti spune ca tine la relatie si ca te vrea inapoi. Vorbeste cu el deschis, si intreaba'l daca se mai poate face ceva sau nu!
Daca despartirea s-a produs de comun acord atunci a existat o cauza care nu putea fi schimbata la momentul despartirii si peste care nu ati putut trece. Discuta cu el in legatura cu aceea cauza, a despartirii, sa vezi daca vedeti lucrurile din acelasi unghi si gandeste-te daca ACUM puteti inlatura obstacolul.
Eu n l am ranit si nici el pe mine. Am hotarat de comun acord sa ne despartim! Am si vorbit cu el serios despre asta si...