Probabil ca esti o persoana dificila si se hotarasc greu daca sa te ia de soț sau nu.
Este perioada de proba!
Un om, in primul an este indragostit si da tot ce poate din el care-i mai bun, abtinandu-se sa arate si partea urata a lui.
Anul 2 este deja obisnuinta si te simti mai conforbatil
Anul 3 deja apare rutina si omul ori se plictisste si incepe sa-si arate adevarata fata, cu capricii, vicii si rautati.
daca ai trecut de 3 ani, tunci esti "probat" si meriti sa fii considerat un pontential sot pe viata.
Stai linistit, ca "proba" asta functioneaza in ambele directii, atat pentru femeie cat si pentru barbat.
Daca in 3 ani nu-si da in petec si nu iese la iveala ce-i mai rau in el (sau ea), atunci merita facuta marea schimbare: casatoria.
Bun aici te susțin. Dar atunci hai sa nu mai consideram ca e o relatie serioasa ci doar perioada de proba? Amu am și eu o vârstă și cred ca ceva serios. Adică relația aia serioasa începe de la căsătorie. Nu ca sta ana cu Gheorghe 3 ani.
De curiozitate, după cât timp crezi tu că e firesc să se ajungă la căsătorie?
Pai părerea mea dacă punem totul la fata de masa zic ca 1 an e de ajuns.
Căsătoria nu mai are atât de multă importanta în prezent din punctul meu de vedere. Dacă nu iubești cu adevărat și nu te vezi îmbătrânind lângă o persoana nu are rost sa forțezi casatoria. Sunt relații frumoase dar care au timpul lor și cam atât
Mie mi se pare o chestie normala, si eu as sta cu o fata cinci inainte sa ma casatoresc cu ea ca sa o cunosc mai bine si sa fou sigur ca ma casatoresc cu persoana potrivita.
Bun ok de acord cu tine. Dar ele de ce considera asa ceva. Ca fiind ceva serios?
E nevoie de timp sa cunosti o persoana si sa dezvoltati o relatie stabila.
Dar tu de ce esti asa disperat sa te casatoresti? Crezi ca o bucata de hartie iti dovedeste ceva? E inutila
E foarte simplu e nevoie de timp pentru a cunoaște o persoană! Nu înțeleg unde e problema! Tu ai vrea sa te însori cu una pe care ai cunoscut-o acum 2 zile?
Considera ca barbatii mai maturi sunt putin mai serioasi.
Treaba este discutabila.
Fetelor mici le plac baietii mai mari.
Ex. am avut in liceu o colaga de 18 ani care s-a cuplat cu unul de 26 de ani. Si acum sunt impreuna.