Dar te-ai gandit ca poate nu asta e caracterul tau? Nu crezi ca pana in clasa a 10a lucruile ar fi stat altfel daca ai fi fost altfel de om?
Nu iti inteleg raspunsul. Vrei sa spui ca e bine cum sunt si ca putea fi mai rau, sau invers? E foarte ambiguu
Prietenii potriviti vor veni ei la tine, nu trebuie sa faci pe plac nimanui, si eu in a 9 a am incercat sa ma integrez cat mai repede facand lucruri care nu ma defineau apoi am hotarat as fiu eu cea adevarata, fata linistita ce e drept am pierdut din asa zisii prieteni
Edit: Persoana cu care vreau in special sa ma imprietenesc: am vorbit cu el in clasa a 9-a de mai multe ori (tocmai fiindca eram mai aproape de minigrupul lor, literalmente fiindca stateam in banca cu unul din ei si langa ceilalti, acum m-am mutat) si imi era mai usor, ma simteam bine, insa acum e de parca nu am interactionat deloc. Nu imi pot da seama unde mi-a scapat printre degete, dar restul am explicat mai sus. Multumesc din nou.
Sigur? O sa te adaug. Ai insta? Ca sa ti-l las pe al meu in cerere.
Sau imi poti da tu add cu al tau. Zic asta ca sa nu il lasi aici in public, dar cum vrei