anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutate tuturor, astazi prietena mea m-a facut sa ma simt ingrozitor, a vorbit cu fratele ei si ca ii trimimite niste ban, si mi-a spus ca ce mult o ajuta ca de ar fi langa ea asa l-ar strange in brate.Eu am ajutat-o si o ajut si financiar si moral si cu copilul care nu ii al meu, ma deranjeaza ca nu ma apreciaza si pe mine, poate sunt eu frustrat sau nu stiu ce sa spun.Mai scriu aici pentru ca nu am cu cine vorbi sau sa primesc un sfat.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In ce sens ai dori aprecierea ei, ca sa te putem intelege?
Ai sex pe gratis, de la ea? sau iti cere bani pentru asta?

| Freya1 a răspuns:

E fratele ei si e bine ca se inteleg si se ajuta, iar daca ii e dor de el nu cred ca e ceva gresit.
Aveti probleme financiare? Tu muncești ceva? Ea munceste? De ce aveti nevoie de bani? Dacă aveți probleme financiare iar ea nu munceste cred ca e ok ca se descurcă cumva de bani si chiar cred ca vrea sa te ajute făcând asta.Dar daca muncitor amândoi si nu va ajungeți cred ca tu nu faci suficient având în vedere că esti bărbatul in casa.
Nu te-a obligat nimeni sa iti iei o iubita cu copil nici ea chiar, asa ca faptul că îi iubesti si respecți copilul nu inseamna ca trebuie sa iti puna in palma toata viata ei ca nu te-a forțat nimeni sa faci asta.Tu faci acum caz pentru faptul că la complimentat pe fratele ei si i-a cerut ajutorul ca sa iti mai ușureze tie munca sau pentru ca tu nu esti capabil sa ii oferi acel ceva de care ea sau voi mai aveați nevoie.

| Apokales a răspuns:

Mai exact te deranjeaza complimentul facut catre fratele ei?

| Dandinelle a răspuns:

Cred ca cel mai bine e sa vorbesti cu ea, fiind prietena ta ar trebui sa puteti avea discutii mai deschise, pana la urma nu e doar prietena ta, e si partenera ta.
Nu uita ca totusi tu interpretezi ce zice din punctul tau de vedere de moment. Este de asteptat sa aiba incredere in familia sa, probabil asta a vrut sa si exprime. Cand ajuti pe cineva nu ajuti ca sa primesti laude ci ajuti ca omul sa fie bine. Tu ai ajutat, daca simti ca nu primesti laude, e asta este, daca vezi ca nu te respecta deloc, atunci e alta poveste care nu are legatura chiar cu situatia asta cu altele mai vechi.

Răspuns utilizator avertizat
| răspundtot a răspuns:

Te deranjează că nu e al tău copilul? Nu-l iubești pe copil ca pe al tău? Jignitor pe cât ar suna, ajutorul familiei este net superior ajutorului tău. Doar pentru că sunteți împreună nu înseamnă că ea a renunțat la familia ei

| Marc91 a răspuns (pentru răspundtot):

Se pare ca nu ai inteles absolut nimic, nu am zis ca nu iubesc copil, sunt suparat ca nu sunt apreciat suficient.

| răspundtot a răspuns (pentru Marc91):

Nici nu te va aprecia suficient că mereu va aprecia familia mai mult