Tu in afara de ai spune mamei tale sa divorteze nu ai ce sa faci. Daca ea vrea sa traiasca asa si sa isi asume bataile asta e.
Propune-i sa plece sau sa il trimita pe tatal tau de acasa si sa traiti voi linistiti daca nu asteapta sa cresti si sa pleci ca nu ai incotro
Poate intr-o zi cand sunt bine dispuși să le spui ce simți legat de acest lucru, dar vorbește cu blândețe și respect profund. Apoi, nu uita ca e o problemă intre ei si cu siguranta o vor rezolva. Dacă nu se rezolvă, vorbește cu mama ta si căutați împreună o soluție.
Asta e o problema mai grava
Daca lucrurule nu se diminueaza de atata timp e clar ca nu prea se mai pot abtine de la aceste lucruri
Daca tatal tau mai si bea e clar ca sanse zero
Totusi incearca sa vorbesti cu mama ta, spune-i ca atunci cand il vede beat sau ceva sa nu mai reactioneze si ea urat si incearca sa gasesti o solutie alaturi de ea ca sa fiti linistiti
Bafta si sper sa fie de bine
Știu prin ce treci, am pățit si eu, mai puțin partea cu bătaia. Sfatul meu e să nu îi bagi in seama să fii cat se poate de indiferent, dacă așa e din totdeauna, lucrurile probabil nu o să se schimbe. Lasa-i în pace, nu te mai baga, sunt problemele lor.