Buna! Sa inteleg k tie chiar iti place de el mult de tot:dDaca va intalniti in microbuz in fiecare zi poti sa te asezi langa el sau chestii de genu'...sa il intrebi ce face, sa il saluti...si pana la urma chiar daca nu te place astfel vei afla mult mai rapid ce simte pentru tine.este singura cale.si eu eram timida intr-un timp.asta pana cand mi-am dat seama k de la timiditate ajunsesem sa ma inchid in mine si sa nu mai vorbesc cu nimeni.asadar:lasa timiditatea si vorbeste-i! daca el este asa de perfect din toate punctele de vedere chiar daca nu ii place de tine nu va avea o reactie „necioplita" si se va comporta politicos.asta pot sa iti GARANTEZ. sper ca te-am ajutat.bye bye:*:*bafta
Mersi de funda:*:*bafta
Lasa ezitarile deoparte. Vei avea mai mult de pierdut.Dar totusi, nu-ti pierde subtilitatea.
Cerei numarul de telefon sau id-ul de mess Ca banuiesc ca nu ai vrea sa vorbesti desprea asta cu el. nu?
Daca zici ca te intalnesti in fiecare zi in microbuz cu el, ai putea sa te asezi langa el si sa vezi in ce stare e. Daca este foarte fericit il intrebi de ce este asa fericit, daca e suparat il intrebi etc.Si asa te bagi in vorba si vede ca iti pasa de el. Apoi, la scoala ii mai spui ce faci...si cu timpul ai sa vezi ca o comunicati mai des si poate chiar incepeti o relatie...