| Honey_8888 a întrebat:

Salz, TPU! Peste 8 zile e ziua mamei mele...Si nu stiu ce sa ii pregatesc.Ma gandeam sa fac,, un spectacol" impreuna cu sora mea, ea sa faca niste miscari de gimnastica si eu sa ii cant,, la multi ani!" la chitara. Dar, sora mea(e mai mica)i-a spuscrying. Acum sunt in pana de idei. Vreau niste idei cam ce as putea sa ii pregatesc. Ceva mik dar sa insemne totusi ceva! Ceva care sa nu implice bani pentru ca sunt falita(totusi vreo 10 lei mai am si eu pe acolosad)!

Răspuns Câştigător
| Alice a răspuns:

Pai. ii poti face o felicitare facuta manual de tine. o s-o impresionez iti garantez!

sau:

Ii poti lua un buchetel de flori.

sau:

Daca te pricepi ii poti face o poezie, ceva frumos, prin care sa-i arati cat de mult o iubesti, cat de mult o respecti, etc...

Si nu in ultimul rand un pupic dulce, dulce!

Mamele nu vor cadouri scumpe, pe care sa cheltui multi bani. Ele isi doresc sa va vada pe voi sanatosi, fericiti si sa simta cat le iubiti.
De ce cumperi un tort, cand poti sa-l faci singura, foarte repede si mult mai ieftin si gustos? Daca-l faceai singura, ar fi putut juca rolul unui cadau. Te-ai trezit cam tarziu! Mamele, nu mai pun asa de mult pret pe cadouri, doar pe cele sentimentale.albume de familie, filmulete, un glob de cristal cu fotografia dansei, a voastra.
La multi ani anticipat!
Sper ca te-am ajutat. Fundita?batting eyelashes

7 răspunsuri:
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Pai poti sa improvizezi cadourile facute de mana sunt cele mai importante mai ales pentru o mama.Cumparai un trandafir daca nai 17 lei pentru 3 si fai o felicitare in care sai scrii cat inseamna ea pentru tine.Cateva cuvinte spuse din inima o va face fericita:X

| curiozitatea a răspuns:

Pregatestei micul dejun.
Fai un massaj.
Fai toata ziua pe plac.
Ajuto toata ziua la curatenie si la tot, sau fa tu singura curatenie.
Fai o felicitare.
Scriei o poezie.
Cantai un alt cantec in afara de la multi ani.
Vrobeste cu un adult sa te ajute sa ii faci un tort.
Gandeste`tebig grin... O sa ii faci ziua de ne uitatbig grin

| Gabriel_3333 a răspuns:

Un cadou ca acesta este cat se poate de special zic eu. Un cadou de mana primeste in fiecare an dar un mic spectacol de la copiii ei dragi mai rar.Chiar asa daca stie cadoul ii vei face o la fel de mare surpriza, crede-ma! Faci cum vrei dar ti-o spun pe propria experienta.

| Deerpinaaaa a răspuns:

In primul rand ai putea sa simti asta ( respect si iubire ), iar apoi sa te gandesti la coduri. Ai putea sa ii iei de aia 10 lei niste flori si un cadou bonus ar fi un teatru :

Ascunde-te dupa usa sau dupa zid sau dupa ceva si ia niste papusi ( de la sora ta ) si poti sa faci un spectacol in legatura cu mama si fiica.

PS : Sau ca pe vremuri happy ai putea sa faci in plus sau nu neaparat in plus un tort aniversar
La Multi Ani!

| Deerpinaaaa a răspuns:

:d

| Honey_8888 explică:

Salut! Mi-a fost foarte greu sa aleg raspunsul castigator, dar nu fiti tristi, v-am dat cate un vot de folositor si inteligent la toti ceilaltihappyMotive:1)@DaRlInGiLuSiOnS:Mi-a placut ideea cu trandafirii, ba chiar am sa o si aplic, dar cadouri manuale i-am facut in fiecare an... 2)@Gabriel:La fel, m-am saturat sa ii tot fac cadouri manuale, anul acesta am vrut ceva diferit. 3)@Amyca:Mi-au placut ideeile tale, si as vrea sa o aplic pe cea cu felicitarea 3D(sper sa imi iasa). 4)@curiozitatea:Am mai facut asta si mai mult ma obosesc eu pentru ca asta o aplic si in zilele cand ea nu se simte bine.@NonStop:Imi place ideea cu teatrul de papusi si vreau sa o aplic si pe asta.Cam atat.Va multumesc pentru ajutor.Pa:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sai cumperi un parfum sau sa ii faci cea mai frumoasa felicitare din lumebig grin