| Blondy_1819 a întrebat:

Sambata am intalnire cu iubitul meu si am trei cosuri negre langa nas si mi-e rusine. Ce pot sa fac cu ele? Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| AnonimGirl a răspuns:

Cu mina de pix poti incerca sau cu acul. Daca nu vor sa iasa nici asa da-te cu fond de ten si nu se mai vad. Poti incerca sa te mai speli dimineata si seara cu sapun de sulf. Chiar a dat rezultate la mine. Nu este nimic daca te speli cu sapun langa zona nasului. Funda? Te rog frumos!

9 răspunsuri:
| chelie91ptm a răspuns:

Ardele cu bricheta

| chelie91ptm a răspuns:

Sa le tratezi. Desigur, le mai poti si acoperi cu fond de ten sau pudra, dar nu iti recomand.
Zineryt este cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Zineryt trebuie sa fie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!

| anonimussssssss a răspuns:

laughingstoarcele
sau nu.
baietilor le plac coshurile mai ales negre
laughing

| Ruxuletz a răspuns:

E normal sa ai cosuri. altfel nu ai mai simti ca esti adolescenta! le poti stoarce, ies foarte usor...

| kiteen a răspuns:

Le storci cat mai repede, pentru ca sunt foarte inestetice, iar apoi le camuflezi cu ajutorul unui baton corector sau a fondului de ten. Pana sambata ar trebui ca pielea sa isi revina.

| carminaburana43 a răspuns:

Pai stoarcele in mod neaparat.Atita durere merita sa fi frumoasa eu in locul tau nici nu as sta pe ginduri.

| anapufy a răspuns:

Draga blondy daca te iubeste nu-i va pasa de doua sau trei cosuri...te va iubi asa cum esti asa ca nu te mai gandi la asa ceva. oricine trece prin faza asta. si ce daca? stay linistita!

| EmaS a răspuns:

Cine te iubeste te iubeste si cu cele3 cosuri!

| Blondy_1819 explică:

Multumesc la toti! :X