| Bubble_7593 a întrebat:

Sambata este ziua mamei mele.Si as vrea sa ii cumpar ceva dar nu prea am bani. Ea m-a rugat sa nu ii cumpar nimic. Dar nu ma lasa sufletu.As vrea sa ii iau totusi ceva. Ce?

13 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

In afara de carnetul de note(nici nu stiu daca mai exista), nimic nu o bucura mai mult pe o mamica! Vad ca esti domnisoara. Poti sa faci un tort simbolic, in forma de inima.Chiar daca nu o sa-ti reuseasca, mama va fi in cantata. Poti sa-l faci foarte usor si fara prea mari probleme. Poti sa creezi o felicitare personalizata, tot in forma de inima, pe care sa-i scrii ceva frumos, din inima "celei mai bune mame de pe pamant", sa creezi ceva tip decoratiune. Cauta peste tot, tutoriale handmade.Sunt mii de idei acolo.Bafta!

| zacrazy a răspuns:

Scrie-i o poezie. Imposibil sa nu ii placa indiferent daca e reusita sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| dilayla a răspuns:

Eu cred ca o floare, care nu costa mult si un ''Te iubesc '' mama va aprecia.

| Lavinia_7630 a răspuns:

Cumpara-i orice... gestul conteaza.

| AlinnutSsa a răspuns:

Mama este o persoana importanta...

Dar cadoul nu o face fericita, ci comportamentul tau fata de eawinking

Incearca sa o ajuti mai mult sa ii arati respectul, iubire pe care o ai pentru ea

si in legatura cu cadoul iai ceva... Un ruj ceva...

sau fai o felicitare draguta ceva facut de mana ta :*

Incearca "bratarile prieteniei" cauta pe google si fai una de aiawinking

Succes! ps-> la multi ani pentru eawinking! :*

| DianaDidi95 a răspuns:

Salut bubble, pai acum depinde si de cam cati bani aihappy
Poti sa-i iei o bluza frumoasa...sau o vaza! Sau ceva dragut pe care il poate pune in casa. un ceas de perete sau de birou. Un set de cesti de cafea, sau pahare de suc! Ai aici mai multe variante!
Oricum, tine minte, un lucru cat de mic, chiar daca e facut manual(de tine) o sa ii placa...pentru ca mamele asta apreciaza cel mai mult si gestul conteaza:*
Te pup si sa te distrezi de ziua mamei tale!

| c0okie a răspuns:

Cea mai buna idee e o floare in ghiveci...
mamei mele ii plac la nebunie florile astea, doar cele exotice si alea costa cam mult, daca i-as lua una pe care si-ar dori-o sigur mi-ar multumi 1 zi intreaga. Cumpara-i ceva ce as vrea, ai auzit`o vreodata "ce mi-as dori asta," sau ceva de genul? o femeie are nevoie de multe, sunt sigura. La multi ani din partea mea... sper ca ti-am dat vreo idee kiss

| dumiali1998 a răspuns:

Eu zic sa ii iei bratara respectului.estefinuta din piele cu argint.nu este f proeminenta si este facuta special pentru femei.eu zic ca merita la 15 lei

| ßєtyPєтяσηєℓα a răspuns:

Buna, stiu ca un cadou pentru mame nu este usor de gasit pentru ca trebuie unul din inima sincer si curat... o felicitare flori si/sau un medalion frumos cu o poza inauntru ca tine sau familia ta.
sau mai poti un lucru care sti ca ii trebuie de ex prin bucatarie(cel mai frumos cadou e o urare din inima si un sincer LA MULTI ANI! (la multi ani mamei tale si din partea mea big grin)

| BabyBugsBunny a răspuns:

Cumparai ceva aur argint sau fai ceva lucrat manual facut cu dragoste(am citit eu faza asta in filme) fundabig grin

| Laura_1232 a răspuns:

Creaza o inima mare (din panza rosie si multa vata). Dupa ce ai terminat, ataseaza-i doua maini lungi facute din acelasi material.Aseaza inimioara pe pat in dormitor cu bratele larg deschise si ataseaza un bilet cu mesajul: "Atat de mult Te Iubesc" si ce mai vrei tu.Bafta,e simplu si original :*

| Bya_2752 a răspuns:

Ii poti cumpara o floare in ghiveci ( de obicei mamelor le place asta ), floare i-am cumparat si eu mamei. si nu e foarte scumpa eu am Dat 20 de lei pe una foarte frumoasa. Sper sa te fi ajutat.