anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sambata mami mea pleaca in Italia si nu stiu ce sa fac cand ma gandesc ca iar pleaca, ma uit la ea si ma gandesc la clipa in care va pleca si m-am saturat sa plang mereu, inainte stateam un an fara ea, acum nu pot nici 3 luni? A venit foaia de la avocat si scria in ea ceva in genu ca timp de 30 de zile nu se face nimic si ca in sept se apuca de treaba, aveti idee cam cat ar dura sa rectifice actul de divort unde au gresit la numele meu? Pe mine ma mai nelinisteste si faptul ca nu sunt sigura cand va fi gata actul, avocatul a spus ca maxim pana in dec, dar eu ma gandeam ca intr-o luna ar termina, nu stiu sunt asa bucuroasa cand o vad pe mami si iar ma gandesc la faptul ca va pleca, totusi 3 luni e mult? va rog ajutati-ma si raspundeti-mi ca nu stiu ce sa fac si nu vreau sa tin in mine

6 răspunsuri:
| antonia09 a răspuns:

Dificila situatia in care te afli.
Ar trebui sa ii spui mamei tale sa te ia cu ea in Italia pentru a-ti petrece si tu ceva din vacanta si sa uiti de problema divortului.
Trebuie sa vorbesti deschis cu ea ca iti este foarte greu sa stai atata timp departe de ea si ca va trebui sa ia anumite masuri pentru a te lua langa ea.
Numai bine.

| Zzzo a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu mama ta, deoarece relatie mama-fiica e cea mai importanta :X

spune-i tot ce simti, tot ce ai pe seuflet, TOTULhappy

| Lalysuka a răspuns:

In legatura cu plansul, este ceva normal si eu cand aveam 4 ani parintii mei au plecat in Italia, dar atunci eu eram mica si nu nconstientizam nimic si nu am plans.Peste 5 ani, timp in care nu i-am vezut au venit acasa. Iar cand au plecat am plans.Nu este ceva rusinos, in special la fete deoarece cu cat cresc mai mult au mai multa nevoie de sfatul mamei.In legatura cu divortul spune-i mamei tale totul si elibereaza-te.

| oricine a răspuns:

Te cred!crying eu am stat fara mami 7 ani! si mi-a fost ff greu dar gandeste-te ca pleaca pentru tine! crezi ca ei ii este usor? dar gandeste-te ca va veni si vremea cand va veni in tara si va fi totul ok! eu una m-am obisnuit cu gandul ca va veni si ca a plecat pentru mine! sa faca banuti! un sfat:cand vb cu ea la tel sa nu plangi s-au sa fi suparata ca ii vei face mult rau inveseleste-o invinge lacrima cu un zambet!
Mami mea a stat 7 ani in Italia si pnm cand trebuia sa vina in tara a avut un accident destul de grav deci asa ca multumeste-te ca e bine! bafta! popp
Sper ca te-am ajutat!
Ai grija de tine!
inca ceva!big grinD: gandeste-te ca-ti va trimite banii, si s-a dus sa ai tu un viitor mai bun!:***:**::*

| danielasisi a răspuns:

Da 3 luni e mult intreab-o daca vrea sa te ia cu ia daca nu poti sa-ti faci perna personalizata cu mami a ta:(( www.fericire.ro

| eoooo a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie mama mea prima data cand a plecat nu mi-a spus findca stia ca nu voi fi de acord si m'a sunat din Italia. atuki a stat 8 lunii. apoi a venit si a plecat iarasi dar statea mult mai putin. insa acum este plecata din august si vine prin august deci ar fi 1 an. este greu dar nu avem ce face...