Pai date pe langa el si intreaba-l daca i-a de mult lectii de chitara, si daca stie sa cante, si daca ar putea sa te invete mai multe, si sa-ti dea id-ul lui de mess in caz caai intrebari legate de chitara sa i le adresezi, sau sa invatati impreuna sa cantati.
De ce nu intri chiar tu in vorba cu el? de ce nu ii ceri id-ul de mess sa vorbiti pe mess apoi va imprieteniti ii ceri nr de telefon si relatia se va dezvolat de la sine cred ca trebuie sa fi putin indrazneata
bafta
Asa sunt si eu. Dar sunt baiat. Fata stie ca o plac asa ca acum suntem impreuna. Cel mai bine ar fi sa te apropii cat mai mult de el, sa-i faci pe plac, sa canti foarte frumos... Totusi, cand el chiar sta langa tine inseamna ca e momentul sa-i spui ca-l placi.
Pai asa s-a intamplat si la mine eu il placeam foarte mult si el imi cerea nr de telefon al prietenei mele. eu sufeream deoarece il placeam asa ca ne-am imprietenit prin o conversatie normala si cam atat acum suntem impreuna de 6 luni. asa procedeaza si u si fii cat mai sexi si mai matura in fata lui o sa te placa din prima dupa ce va imprieteniti ceva timp.
Parerea mea e ca nu ai cum sa te indragostesti de el atat de curand.Pai ai putea sa porti o conversatie normala cu el sa incerci sa aflii daca te considera si el simpatica ca doar nu cred ca a mancat pe nimeni.
anonim_4396 întreabă: