anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sant casatorit de 10 ani si de o luna nu am mai facut sex cu sotia ma paseaza ce sa cred mentionez ca am si doi baieti unul de 5 ani iar celalalt de 2 ani
? ma inseala? ma ingnora? e doar o pauza?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e normal, dar poate sa fie o perioada stresanta pentru ea si atunci nu are chef. Incearca sa faci ceva dragut pentru ea, sa o impresionezi si daca nu merge inseamna ca e altceva la mijloc. Bafta

| mihaa a răspuns:

Dc nu o intrebi pe ea, si in functie de raspunsul ei, puteam sa ne zicem si noi o parere
dar apropo, tu ce faci pentru a avea acea placere? stai si asteptii? ce?
de preludiu ai auzit?
sunt comvinsa ca daca ai fi incvercat cu sarutarii, mangaierii pe sanii, sa-i spui ca o doresti ca o iubesti
acum ai fii fost 1 sot fericit si nu ai fi scris aceasta intrebare

| katala a răspuns:

Stai de vorba cu ea. Poate ca are probleme de sanatate. Poate ca are nevoie si ea de o pauza. Poate ca... sunt multi de poate si numai ea te poate lamuri sa stii. O explicatie exista si depinde doar de dibacia ta sa o gasesti. Succes si nu te mai consuma pana nu afli raspunsul.

| Arthur a răspuns:

Toate cele menţionate pot fi valabile, dar mai caută şi pe la adresa ta câte ceva. Vezi dacă nu cumva una dintre cauze eşti chiar tu. Asta ar fi un caz fericit după mine.

| kr.mdy a răspuns:

Tu trebuie sa o starnesti, insista mai mult, fii dulceag daca ma intelegi.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate e doar obosita si tracasata. Incearca sa iei asupra ta cat mai multe sarcini legate de copii si gospodarie asa incat sa o lasi sa-si traga sufletul macar 5-6 luni.

| lolitagirl a răspuns:

Poate... daca munceste vine obosita de la serviciu si nu poate happy nu te descuraja o sa vrea ea... du-te la ea incearca intreab-o ce-i cu ea si poate vei afla big grin.Comunicare.

| alina_4135 a răspuns:

Dragul meu, sotia ta nu te inseala.doar ca este foarte stresat.gandeste-te si tu logic, aveti doi copii, cat de usor crezi ca ii este? Vrei o seara romantica? Nu e greu.Intr-un weekend lasa copiii la parintii tai sau la parintii ei, pregateste-i micul dejun, spala vase-le, ajut-o la treaba in caz ca vrea sa faca curat in casa, sau scoate-o in parc la o plimbare si cumpara-i o vata pe bat, stati pe o banca, asa cum faceati cand erati adolescenti. tine-o in brate si mangaie-i parul.Seara,in timp ce ea pregateste cina, pregateste-i cada cu apa si las-o o jumatate de ora sa se relaxeze in baie, iar dupa aceea fa-i un masaj cu ulei de bebelus.asa pregatesti terenul, o femeie se relaxeaza de la masaj si se excita in acelasi timp.fi tandru, romantic si iti va multumii cu siguranta.Iti spun din experienta unei femei casatorite! Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate iai bagat-o prea adanc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uita-te in dulap sau subpat sigur vei gasi pe cineva