Procedezi rau, prima intalnire cu o tipa o faci dupa 18 sau la 18 ani impliniti pentru ca asa e normal. Lasa-i pe cei de 11 sau 17 ani care fac toate minuniile atat prin boscheti cat si in casa sau in masina lui tati. Interesul tau e sa iti bagi ceva in ele de fete pentru ca n-au valoare cu exceptia unora care sunt si ele cuminti dar nu le stim la vedere si scoala e cea mai importanta, mai faci si o treaba pe la tara, un ajutor la bucatarie. Sa aiba o mandrie de baiat si sa te vorbeasca de bine parintii iar tu sa fi om bazat si descurcaret.
Zau, ti se pare normal ca prima intalnire sa o ai la 18 ani? Cred ca depinde foarte mult de caracterul si de alegerea fiecaruia. Insa, in opinia mea, o persoana care are prima intalnire la 18 ani este o persoana timida si nu prea sociabila.
Cine a pomenit ceva de "facut prin boscheti"? Intr-adevar, exista si copii care fac asa ceva, dar aici particularizam pentru konte(autorul intrebarii)
In primul rand trebuie sa fii relaxat. Imbraca-te frumos, spala-te, da-te cu deodorant si cu putin parfum. Nu-mi bat joc de tine, asta e cel mai important, sa ai un aspect ingrijit.
Banuiesc ca iti place fata respectiva, daca i-ai dat intalnire. Iar daca a acceptat, inseamna ca te place si ea. Trebuie sa fii dragut cu ea, sa ii spui ca e frumoasa cand o vezi prima data.
Multor fete le place sa fie luate de acasa, daca o iei din fata usii, poti sa o tii de mana de la inceput, iar daca nu, vezi tu pe parcurs, daca glumiti si va simtiti bine, incearca sa vezi cum reactioneaza.
Daca te potrivesti cu fata aceea, nu o sa existe momente de tacere.
O intalnire excelenta este una in care ambii parteneri zambesc mult si sunt deschisi unul fata de altul, comunica cat mai mult si isi arata interesul fata de ceea ce le spune celalalt.
Nu te stresa prea tare, la intalnire te comporti la fel cum ai face daca ai vorbi cu ea la scoala, sau daca ai conduce-o acasa, doar ca dureaza un pic mai mult.
Acum, daca e prima ta intalnire, nu cred ca poate fi vorba de sarut. Si e mai bine asa, daca iti place si te place si ea, lasati sarutul pe alta data, pentru urmatoarele intalniri.
Lia96 a spus cam tot ce era de spus, fi calm, relaxat, si incearca sa te simti si tu bine, daca esti prea incordat asta o sa se vada si o sa o faci pe fata sa se simt ciudat, have fun
Pai,cati ani ai?
Unde va veti intalni?
In primul rand trebuie sa fi tu insuti sa nu te prefaci doar asa o sa vada cine esti cu adevarat
Asteapto cu niste flori, in nici un caz nu discuta despre problemele tale sai faci capul calendar ci intreab-o cum a fost ziua ei...ce a mai facut astazi si chesti care te intereseaza pe tine dar nu fi prea direct cu intrebarile altfel o sa creada ca esti nesimtit si o abordezi prea repede si apoi s-ar putea sa se retraga. Mai repet odata fi tu insuti!
Good Luck :p