| Ferenin a întrebat:

Scopul nostru pe pamant este de a gasi puntea de legatura dintre emisfera dreapta, emotionala si cea stanga, analitica a creierului. Din cauza asta avem relatii barbat-femeie si de-asta nu trebuie sa se schimbe nimic. Voi cum argumentati? Nota: am pus intrebarea privind problema dintr-o perspectiva religioasa, nu numai familiala familiala.

Răspuns Câştigător
| Meaningful a răspuns:

Teoretic, ai dreptate.
Practic, se poate si altfel.
Cu adevarat opusele se atrag pentru ca trebuie in cuplu sa ne ajutam unul pe celalalt pentru a dezvolta trasaturile personalitatii unde nu prea excelam.
Dar se intampla ca unii barbati sa fie mai femini si unele femei sa fie mai masculine.
Atunci sexul nu prea mai spune la fel de multe asa cum am crede, din punct de vedere al emisferelor.

3 răspunsuri:
| PVAAVU a răspuns:

Ca tine.

| Mihaela1964 a răspuns:

Nu simt ca asta e menirea mea; nu-s venita p-aici ca sa emisferele sa fie in simbioza perfecta pentru a ma intelege bine cu barbatii. Las urma in vietile celor apropiati, incerc sa traiesc cat mai frumos si ma apropii de Dumnezeu, cam atat stiu sa fac deocamdata.

| Victoria275 a răspuns:

Scopul in viata este: Sa iti traiesti viata la maxim, dar sa iti mai aduci aminte din cand in cand si de cel care te-a creat.