Cred ca ar trebui sa discuti problema asta cu mamata, ca este relatiei ei si te bagi unde nu trebuie.
Daca esti un copil gras, atunci omul ala nu i-a spus maica-tii cu nici o rautate sa nu-ti mai dea noaptea sa mananci, fiindca are dreptate, ca-n final este spre binele si sanatatea ta.
Chestia cu uratul omului este doar o hachita de copil razgaiat, care i s-a luat bomboana, sau urmeaza sa i se ia.
Nu-i nimic, vei invata curand sa-ti respecti mama si sa intelegi ca toata lumea it vrae binele si vrea sa fii sanatos, nu sa comentzei aiurea ca urasti oamenii ingrijorati de greutatea si sanatatea ta.
Nu stiu ce varsta ai, dar se considera normala o asemenea atitudine a unui copil cand in viata lui de familie intra o alta persoana inlocuindu-l pe tatal tau.
Te sfatuiesc sa fi mai maleabia, sa nu bagi in seama sau chiar sa iti faci probleme ce discuta ei. In viata se intampla si asemenea "accidente" si trebuie sa intelegi ca si mama ta are dreptul la o relatie in viata, sa-si traiasca viata cum vrea ea.
O sa fie greu, dar cu vointa o sa treci peste aceste hopuri. Nu-ti face singura viata un calvr, gandind negativ.
Am citit cu mare atenție ce ai scris tu și am ajuns la concluzia că ești geloasa și puțin egoista vrei ca totul sa se învârtă în jurul tău! Cât despre faptul că prietenul mamei tale a zis sa nu-ți dea de mâncare seara dovedește că îi pasa de tine și de sănătatea ta!