| EduardPaul94 a întrebat:

Scuze de categ.Sa va spun care e povestea mea. e vb despre o fata pe care o plac foarte mult. dar care e foarte timida. si care nu vrea sa fie cu mine. o sa fac un rezumat la ce s-a intamplat:

-prima data am vazut-o pe la jumatatea lunii octombrie

-am inceput cu un buna.am facut cunostinta

-am vb pe mess ceva vreme. dar ea se supara foarte repede din orice.desi nu avea de ce

-am invitato sa mearga cu mine in oras.nu a vrut.cred ca ii era frica.am vazut ca era nehotarata

-cu alta ocazie sa o invit in oras. am fost chiar si la ea in clasa sa stau de vb cu ea. iar nu a vrut. din cate zice ea.cica i so parut k glumesc.desi i-am explicat ca nu glumeam(cumparasem bilete.toate alea)

-dupa o vreme am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine.nu a vrut.

-am mai lasat-o un timp.cam 2 saptamana fara sa-i zic nimic.sa fiu indiferent.in tot acest timp de cate ori ne intalneam ea imi arunca numai priviri.

-dupa acele 2 saptamana m-am bagat iar in seama cu ea.si iar am intrebat-o de relatie. i-am explicat k tin mult la ea. iar nu a acceptat.cred ca nu ma crezut k eram indragostit de ea.

-am mai lasat-o 3 saptamana.(in acest timp privirile au ramas la fel.aruncate spre mine). saptamana care se implinesc lunea viitoare.si stau si ma gandesc ce sa fac? vreau sa-mi ziceti credeti ca am procedat gresit? toate lucrurile de mai sus s-au petrecut in zile diferite.deci nu toate intr-o zi. in fine. ce credeti ca ar trebui sa fac? m-am cam saturat sa nu vorbeasca cu mine.sa fim aman2 indiferenti.cand incerc sa vb cu ea fugenu stiu ce are de ii e asa frica. mie imi place de ea. ea zice ca nu o intereseaza. ce sa fac sa mai continui? am gresit p undeva? funda si calificativ...

4 răspunsuri:
| MissxD a răspuns:

Pai ori cauti o alta persoana si o lasi (vazand ca e asa indiferenta... nu prea are rost sa continui), ori vorbesti cu ea si o cunosti mai bine, vezi ce ii place, ce nu si astfel deveniti prieteni buni. Dupaia poate o sa ii placa si ei de tine (cu timpul se va atasa). Poti incerca a doua varianta, dar daca nu reusesti, nu insista. Renunta! Nu vei pierde nimic. In viata vei avea multe ocazii sa gasesti fata potrivita pentru tine. Bafta!

| SonataArctica a răspuns:

Eu zic sa o tachinezi.E o metoda destul de buna si stiu ca poate va parea suparata dar crede-ma ca ii face placere.Joaca-te cu ea.Adica fa-i tu jocul i arata-te bosumflat in prejma ei gen botic de caelus.E timida.Intelege-o.Accept-o asa cum e. Poate ca nici nu e timida, ci doar se preface ca sa-ti inspire curiozitatea.winking
Gandeste-teca poate parintii ei nu unt de acord.Incearca sa accepti si asta-nu cred ca vrei sa manance bataielaughing)
Imprietenete-te cu cea mai buna prietena a ei si pune-o sa -i transmita mesajele tale.
Daca pana la urma tot e de neclintit, atunci spune-i prietenei ei sa se prefaca o vreme ca esti iubitul ei.Iti dai seama cat o sa te placa atunci? O sa innebunasca pentru ca ea are impresia ca daca o placi pe ea e imposibil a placi pe altcineva.Ciudat,nu?
Daca nu te lasa inima sa faci asta, atunci crede-ma ca o sa-ti treacahappy

| StefyRO a răspuns:

Ba raspunsu-i simplu, nu te place! Accepta! Cand zici,, cred ca era timida,, sau ceva de genu, nu era pentru ca era timida era pentru ca nu te place!

| qwerty1234 a răspuns:

Salut, si eu am trecut prin asta si crede-ma ca genul asta de fete nu sunt indiferente pentru ca vor sa te atraga ci pentru ca chiar nu stiu inca ce e dragostea/ sa ai o relatie cu cineva si foarte probabil ca ele inca n-au avut pana acum nici o relatie. Nu spun neaparat ca trebuie sa o lasi in pace sa sa-ti gasesti alta dar nu vad mari sanse in relatia asta. Incearca sa afli daca tine macar la tine sau pentru ea esti doar un ghimpe-n coasta. Poate ca e inca la varsta in care nu vrea o relatie asa ca nu prea ai mari sanse dar incearca incetul cu incetul sa te apropii de ea si poate ca in cateva saptamani bune o sa fie prietena ta. Tine minte ca lucrurile bune vin daca le asteptiwinking.