Pai ori cauti o alta persoana si o lasi (vazand ca e asa indiferenta... nu prea are rost sa continui), ori vorbesti cu ea si o cunosti mai bine, vezi ce ii place, ce nu si astfel deveniti prieteni buni. Dupaia poate o sa ii placa si ei de tine (cu timpul se va atasa). Poti incerca a doua varianta, dar daca nu reusesti, nu insista. Renunta! Nu vei pierde nimic. In viata vei avea multe ocazii sa gasesti fata potrivita pentru tine. Bafta!
Eu zic sa o tachinezi.E o metoda destul de buna si stiu ca poate va parea suparata dar crede-ma ca ii face placere.Joaca-te cu ea.Adica fa-i tu jocul i arata-te bosumflat in prejma ei gen botic de caelus.E timida.Intelege-o.Accept-o asa cum e. Poate ca nici nu e timida, ci doar se preface ca sa-ti inspire curiozitatea.
Gandeste-teca poate parintii ei nu unt de acord.Incearca sa accepti si asta-nu cred ca vrei sa manance bataie)
Imprietenete-te cu cea mai buna prietena a ei si pune-o sa -i transmita mesajele tale.
Daca pana la urma tot e de neclintit, atunci spune-i prietenei ei sa se prefaca o vreme ca esti iubitul ei.Iti dai seama cat o sa te placa atunci? O sa innebunasca pentru ca ea are impresia ca daca o placi pe ea e imposibil a placi pe altcineva.Ciudat,nu?
Daca nu te lasa inima sa faci asta, atunci crede-ma ca o sa-ti treaca
Ba raspunsu-i simplu, nu te place! Accepta! Cand zici,, cred ca era timida,, sau ceva de genu, nu era pentru ca era timida era pentru ca nu te place!
Salut, si eu am trecut prin asta si crede-ma ca genul asta de fete nu sunt indiferente pentru ca vor sa te atraga ci pentru ca chiar nu stiu inca ce e dragostea/ sa ai o relatie cu cineva si foarte probabil ca ele inca n-au avut pana acum nici o relatie. Nu spun neaparat ca trebuie sa o lasi in pace sa sa-ti gasesti alta dar nu vad mari sanse in relatia asta. Incearca sa afli daca tine macar la tine sau pentru ea esti doar un ghimpe-n coasta. Poate ca e inca la varsta in care nu vrea o relatie asa ca nu prea ai mari sanse dar incearca incetul cu incetul sa te apropii de ea si poate ca in cateva saptamani bune o sa fie prietena ta. Tine minte ca lucrurile bune vin daca le astepti.