Ceva ce-si doreste mult, o caseta sau CD avand inregistrate declaratii de dragoste, CD cu muzica ce-i place
Cred ca cel mai frumos ar fi ca in aceea zi sa ii oferi un buchet de trandafirii si in weekend sa mergeti undeva 2 zile asa undeva unde stii ca i-ar place ei
Buna!
Fa-i o surpriza ducand-o intr-o excursie de 1 sau de cat va permite timpul.Si acolo ii mai dai tu un cadou cum ar fi:
-ceva de imbracat
-un ursulet mareee
-o invitatie de 2 persone la un film care ii place ei mult
-portretul ei, facut de cineva care se pricepe, pus intr-o rama
Verigheta ar fi cel mai frumos cadou.Deja aveti 8 ani, ce mai asteptati? Boala lunga, moarte sigura.
Si mie imi este ziua si de nume si de nastere. in 8 noiembrie:X
Pai nu stiu. poti sa ii iei un pluş.si o cutie de ciocolata. sau mergi la un studio de poze, duci o poza, tz.eu mareste si o pune intr. o rama.
bijuterii, flori
o bluza.Nu ştiu
depinde si de gusturile ei...Bafta:*
Un buchet de trandafiri...zambeste-i, spune-i cat de mult o iubesti... e cel mai frumos dar.
Avand in vedere ca aveti 8 ani de relatie nu mai e nevoie de cadouri materiale si mai ales ca ai planificat si verigheta. Sfatul meu e ca in ziua aia sai amintesti cat de mult o iubesti sa ii arati cat de importanta e ea pentru tine sa ii arati cat de mult iti doresti u sa-ti petreci tot restul zilelor alaturi de ea sai arati ca doresti sa intemeiezi o familie cu ea si mai ales daca ai planificat si verigheta arata-i ca sentimentele tale nu vor disparea odata cu trecerea timpului ci din contra vor deveni tot mai puternice cu fiecare zi care va trece. Eu cred ca asta si-ar dori prietena ta dupa o relatie atat de lunga. Casa de piatra sa fie intr-in ceas bun, pentru la anul!