Asta e nasol cand te cuplezi cu cineva din gasca de prieteni. Dupa despartire, ramaneti in acelasi mediu si poate deveni straniu. Daca ati ramas in relatii ok, va vorbiti, iesiti cu gasca amandoi (nu pe rand), e ok, invita-l. Daca voi abia va salutati si va evitati, nu il invita, o sa fie o atmosfera tensionata. Nu e problema ta ca se supara sau nu. E ziua ta si vrei sa te distrezi, nu sa menajezi sentimentele fostului prieten. Distractie placuta!
Daca ati ramas amici, poti sa-l inviti, dar daca crezi ca te-ar deranja sa-l vezi pe-acolo atunci mai bine n-o face, daca se supara e strict problema lui
Da Victorita Newman. poti sa te inconjori cu toate cuceririle tale. daca ati ramas amici.si dupa cum am citit multe pareri pe TPU, te mai poti folosi de ei si dupa casatorie.se poarta. ba chiar e firesc.doar oameni santem.succes. si la mai multi. LA MULTI ANI! iarta-mi spiritul critic. daca as fi, actualul, as accepta. dar as fi cu ochii pe tine.
Pai daca-l inviti s-ar putea sa creada ca vrei ceva de la el, probabil o reconciliere iar daca nu-l inviti probabil te va vorbi de rau, suparat prin gasca, eu zic caci indiferent ce va crede, daca tu nu simti nimic pentru. el si eu arati, il poti invita, astfel ii dovedesti ca il vezi precum ii vezi pe ceilalti, ca pe un amic.