| Pufuleatza a întrebat:

Se apropie ziua prietenuluii meu si as dori sa ii fac un cadou insa nu stiu cam ce iar placethinking ma rog baieti sunt mai pretentiosii si nu ma prea pricep la cadouri pentru baieti? Poate`mi dati si mie ceva ideii? Mersi :*

Răspuns Câştigător
| Geo_4096 a răspuns:

Pai...ai putea sa-i iei o bratara de aur sau argint.depinde ce ii place lui sau ai putea sa-i faci si o declaratie:dhee hee... sunt sigura k asta l`ar impresiona si ar aprecia foarte mult. happy

10 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

O rama pentru fotografii cu poza ta ...asa iti va privii chipul atunci cand tu nu esti langa el
poti comanda un tort in forma de inima...pe are il veti savura dor voi doi...in intimitate
o carte... unde poti scrie pe prima pagina o urare (declaratie de amor)

| buburuzAndreea a răspuns:

Baietii sunt nebuni dupa aparatura si alte nebunii.

Poate ii trebuie un hard nou, un procesor, sau mai stiu eu ce piesa pentru calculator. Scoate-l la o plimbare intr-un magazin specializat si lasa-l sa-si aleaga ceva. Stie el mai bine ce i-ar trebui.winking

Stiu ca nu e tocmai cea mai romantica treaba, dar sigur se va bucura ca un copil mare si te va aprecia ca i-ai citit gandurile. love struck

| Betty18 a răspuns:

Un ceas, poate o rama de tablou in care sa fiti voi 2, un tricou genul lui, un parfum, cv de argint...asta daca poarta, o cina romantica, o petrecere surpriza.etcbig grinbig grin

succes

| marie a răspuns:

Geo, bratarile nu sunt...nu stiuthinking mi se par cam tiganesti la baieti, dar sa trecem la raspunsul meubig grin...eu cred ca ai putea sa il dauci la un rastaurant si colo sa ii dai si u un cd cu formatia lui favorita, sau un tricou frumos, o camasa, daca ii place ceva poti sa ii iei un ceas, baietii poarta ceasuri, depinde acum si de ce stil e el, daca e clasic, ii iei un ceas frumos din piele si imitatie de lemn...care sunt prea sweet, ajung cam pana la 5 milioane, dar vezi u acolo ceva frumos, simbolic, sa isi dea seama ca te-ai gandit la el, ca nu ai uitat:X

| sfo a răspuns:

Eu zic sa îi imprimi o poza cu voi doi, pe un tricou...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa numele tau "pufuleata" banuiesc ca pe el il cheama "morcoveata" laughing deci da-i un morcov, doar ai grija unde i-l dai rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I`ai putea lua ceva cu echipa favorita. Un parfum ar fi frumos insa sa stii ce ii place. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taly ce spui tu acolo? Un iepurila cu un morcov mare, mare, mare rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| sextinio a răspuns:

Un aparat de ras, un tricou, o pereche de adidasi. in niciun caz rama foto cu voi doi sau doar cu tine. daca nu ai bani pentru astea, il surprinzi cu o noua pozitie in pat laughing

| johncena_7779 a răspuns:

Dai o partida de sex