Paii...fa'i o felicitare si cumpara'i o floare.in felicitare poti scrie o poezie compusa de tine.mamelor le plac in general si micile atentii de la copii.la mine functioneaza.si isi va da seama cat de mult o iubesti. funda?
Îi poţi face un tablou din quilling sau un origami arabesque în culorile ei preferate. Găseşti tutoriale pe youtube. Baftă!
Am eu o idee. Daca ii place ceva facut de tine, poti incerca ceva artistic. O inventie de caiet, o tampenie. iei un caiet mai vechi si lipesti pe coperta niste hertie colorata si scrii Caiet de dragoste. Scri pe prima pagina niste proverbe de dragoste, compuse de tine, copiate. Apoi o pui sa scrie ea ceva, iar de fiecare data and doriti sa va transmiteti sentimentele scrieti acolo. Crede-ma acest lucru o s-o incante, orice mama isi doreste sa stie daca copilulsau o iubeste. Cand vrea poate sa citeasca acolo, sa scrie, sa se inspire, iar peste ani, cand tu o sa te mariti, o sa-l aiba ca cea mai valoroasa dovada de iubire. Nu se face nici greu, adevaratul scop este cel ce valoreaza-> iubirea.
A pai iti spun ceea ce ii ofer eu:
mai intai creez o super felicitare frumoasa dar stridenta;
si ii cant ceva tematic. fara fratele sau tatal de fata;
de asemenea ii fac sau cumpar o briosa.depinde de noroc
Poti pur si simplu sa te duci la mamica ta si sa-i spui ca o iubesti si ca e cea mai buna mama din lume. Ai grija sa spui lucrurile astea din inima. Sunt sigur ca va fi cel mai frumos cadou.
maryiiiiiiiiiAnnna întreabă: