anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se intelege bine scorpionul cu gemeni? sc categoria

Răspuns Câştigător
| daηă a răspuns:

E cea mai mare tampenie sa te iei dupa zodii oh go on

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru daηă):

Total de acord cu tine

7 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Nu prea. Scorpionul e zodie de apă, se înţelege cel mai bine cu racii şi peştii.

| croix a răspuns (pentru AikkoxD):

Ti-as spune din experienta mea dar... Acum sincer, lucrurile astea sunt speculative si depind de la o persoana la alta. Cei din horoscop spun cum ca Gemeni cu Scorpioni nu se inteleg, o afirmatie cu care nu sunt de acord. Este adevarat ca exista ciondaneli intre persoanele ce se afla sub semnul zodiilor acestea, insa sunt doar mici "condimente". Eu ma inteleg destul de bine cu cei din zodia Gemenilor si indiferent ca avem parte de certuri mici sau foarte mari, tot semnificative vor fi, pentru ca acolo unde Scorpionul poarta ranchiuna si refuza sa ii mai vorbeasca Geamanului, acesta din urma nu suporta tacerea Scorpionului si revine pentru a fi iertat sau pentru a lamuri lucrurile. Deci, cum-necum, cei doi o vor scoate la capat.

| AikkoxD a răspuns (pentru croix):

Hmm,eu zic doar ce văd. Cea mai bună prietenă e scorpion şi ştiu că se nu se înţelege absolut deloc cu gemenii şi leul.
Eu sunt rac şi mă înţeleg bine cu toţi.

| PotcaPădurii a răspuns:

Da, pana ce scorpionul se hotarate sa-si infiga acul in gemeni...Serios, nu crezi ca-i o tampenie sa te iei dupa horoscoape si alte rahaturi?

| pulx a răspuns (pentru PotcaPădurii):

rolling on the floor nu dar am vrut sa vad ce parere au unii.

Întrebări similare