Omul nu se schimba niciodata, din bine in rau poate ajunge dar invers nu. In urma unei deceptii din trecut se transforma in viclean daca doreste.
Nu poți să aștepți să se schimbe, dacă asta dorești. Ce înseamnă după tine să se schimbe? Să aibă acele atitudini și comportamente care sî îți convină ție. Asta nu se va întâmpla niciodată de la sine, fără intervenția ta activă.
Daca nu prea are experiente in relatii e clar ca inca nu e format, doar ca pe un om nu prea poti sa il înveți sa se comporte de la o anumita varsta.Asta ar trebui să știe si sa vina de la sine.
Spre exemplu nu poti sa zici de unul ce te bate ca il ierți pentru ca nu a mai avut relații si nu stie ce sa faca.Ar fi trebuit să fie educat în asa fel incat sa nu lovească o femeie.
Merită este corect!
"Se merită" este total greșit! E expresie "dă cocalari"! Face parte din categoria "Să știe"!
Dacă se schimba repede și e asa cum îl vrei. Cred ca merita sa îl ajuți. Tu te decizi ce faci.
Nu conteaza experienta in relatii ci caracterul sau.
Daca vrei sa-l schimbi inseamna ca nu iti place ceva/nimic la el. In aceste conditii, de ce mai sunteti impreuna? Nu se va schimba.
Nimic nu iti garanteaza ca se va schimba. Daca tu nu il iubesti asa cum e acum, ci iubesti doar imaginatia pe care o ai cu privire la cum va deveni pe viitor, este total greșit. In plus, care e acel "cum trebuie sa fie"? Exista asa ceva in relatii? De ce trebuie sa il schimbi?
Dacă cineva scrie ceva greșit nu e destul să corecteze persoana aia, trebuie să o jignească neapărat, dacă nu se simt ei superiori puțin când înjosesc o persoană nu pot să doarmă liniștiți.
Poate omul se grăbește, poate nu e atent, poate nu a avut părinți ce l-a trimis la școală, n-au avut bani..sunt atâtea cazuri, îi pedepsiți pe ei că s-au născut în familia greșită.
Dacă singura problemă e timiditatea, adică dacă el e o persoană mișto, te înțelegi bine, e sincer și îl simți ca pe un om pentru care ai putea dezvolta sentimente puternice poți încerca.
Asta dacă e mai timid și ezită să facă anumite lucruri.
Dar poate să fie și timid și să ascundă ceva trăsături nașpa.
Însă asta poate să o facă absolut oricine, timid sau nu.
El merita sa ii vorbesti asa in limba araba sau ce ai scris?
Merita sa astepti, dar de obicei, o schimbare dureaza, trebuie sa ai rabdare, multa.
Din propria mea experienta NU.
Si ti spun o mica explicatie. Poate aceea persoana a gandit, comportat, procedat ani de zile intr-un fel.
I-a in considerarare ca poate nu ii place de tine
E greu....si nu stiu daca oamenii se pot schimba, de fapt. De cele mai multe ori, schimbarea e doar de suprafata, in aparenta.
Nu, te îndrăgostesti de o persoană pentru felul lui de a fi, nu sa se schimbe pe viitor.
Buna AnaisAnais15
Daca chiar vrei sa faci asta si simti ceva pentru acea persoana, atunci chiar merita. Ajuta acea persoana cat de mult poti si te vei bucura si tu alaturi de ea. Prin exprimarea sentimentelor sincere si a adevarului poti schimba pe oricare din jurul tau.
Dati dovada de o prostie extraordinara, fata v-a intrebat ceva si voi răspundeți cu mistouri, poate are autocorector, poate nu scrie bine pe telefon, asa cum nici eu nu prea ma pricep, sau poate se grabea. Dar asa e românu, vai de capu vostru
Mulțumesc, ai dreptate, la 18 ani ai mei, să nu știu să scriu, m-am grăbit când am scris. Agramați să stea de o parte
Dacă tu ai răbdarea și starea psihică necesară să ajuți persoana respectiva în a o învăța cum să se comporte într-o relație, atunci da. Merită mai ales dacă vezi și anumite schimbări, dar ai grijă să nu te plictisești mai târziu, sau sa obosești în a învăța persoana respective anumite norme, tu vrând mai târziu ceva mai mult și pe cineva care știe ce vrea și ce face.
Mult succes!
Nu ar trebui ca un om sa se schimbe, doar pentru ca asa vrea partenerul.Trebuie sa l accepti cu tot cu defecte.Dar in caz ca e violent, alcoolic asa mai departe nu merita sa astepti de asemenea vicii nu scapi usor
britneyss întreabă: