Pai incearca sa lucrezi ceva. poti sa inveti ceva nou care e mai greu si sa nu te lasi pana nu iti iese...crede-ma ca ajuta o sa te detasezi si o sa iti ia gandul de la lucruri negative.sau poti incerca sa pictezi sa desenezisau sa iti iei un animalut de casa de care sa ai grija orice te face fericit
Incearca sa nu fi suparat, iesi cu prietenii in oras, fa orice care te poate face fericit.mult noroc!
Ai incredere mai multa in tine. vb cu apropiatii cu prietenii tai despre ceea ce ti se intampla.iti faci mai mult rau daca tii in tine, iesi in oras, distreaza. te dar nu te lasa condus de deprimare... tu esti cel care poate spune NU deprimarii. crede.ma ca si eu mai trec prin asa ceva.de fapt cred ca orice om are un moment de slabiciune. dar trece peste cu brio! bafta multa
Nu renunta a lupti sa lupti, nu te izola si vorbeste cu cei apropiati despre problemele tale.Nu stiu ce anume te-a facut sa cazi in depresie, ce tip de probleme ai, dar avand in vedere ca deja ai avut acea dura experienta de a cadea in depresie, cred ca ai invatat ceva din asta si vei lupta mult mai mult ca data trecuta pentru a nu se repeta.Multa bafta si sa stii ca nu esti singur!
Ceau, daca simti ca esti pe cale sa cazi intr-o depresie iti recomand sa vorbesti cu un psiholog, sa iesi cu prietenii in oras, sa iti iei cateva zile de odihna. Take Care.
Mie cineva mi-a recomandat sa ascult muzica, multa muzica. Dar genul care te trimite si mai repede in despresie. Incearca sa gasesti ceva de facut, sa-ti ocupi timpul cu ceva, sa elimini oarecum acel element care te conduce la depresie. Stai cu prietenii, vorbeste, glumeste, nu sta singur. Chiar daca uneori iti doresti asta nu tot timpul iti face bine. Sper ca te-am ajutat
Hambasan_Alexandru_1993 întreabă: