PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Se poate face ceva, in sensul megamediatizarii si luarii de pozitie a cat mai multe organizatii de tot felul, pentru ca aceasta Femeie sa nu fie omorata/lapidata?!

http://www.libertatea.ro/......02735.html

Sa i se dea drumul sa emigreze unde vrea ea! Acolo, si daca e crutata, risca "sa pateasca ceva!"...

Va pot ruga pe toti care cititi sa dati MEGA FORWARD, in toate directiile si in toate limbile, ca sa nu moara?!

VA ROG DIN SUFLET!

Daca DANIEL RADUTA a fost salvat, hai sa o salvam si pe aceasta FEMEIE!

APEL DIN TIMISOARA, TREZESTE DOAMNE TARA!

5 răspunsuri:
| Hypathia a răspuns:

Daca este vinovata cu adevarat de adulter eu zic ca merita pedeapsa.

| Adredemesconf a răspuns:

OMG...Deci niste oameni mai prosti ca aia care au condamnat-o eu n-am vazut pe fata pamantului...
Cum sa fie ucisa cu pietre ma? Oamenii aia chiar sunt atat de tampiti la cap?!
Deci as face orice e posibil, dar vor mai fi multe femei in cazul acesteia, faza e ca trebuie schimbat asta!

P. S: @crisart Esti un dobitoc, serios!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa judecam noi pe nimeni, nici pe ea si nici pe cei care o condamna.Isus a zis nu judecati ca sa nu fiti judecati, nu avem noi nici un drept sa facem asta, doar Dumnezeu si a mai spus ca cine este fara de pacat sa arunce primul cu piatra si noi avem atatea pacate ca am merita sa fim noi pedepsiti aspru de El.Adulterul este un pacat grav, dar nu e treaba noastra sa o judecam.Sa ne rugam si sa lasam totul in mainile lui Dumnezeu pentru ca stie El ce e mai bine.

| Rukhsandra a răspuns:

Fratee e prea de tot...
Adica barbati au voie sa se insoare cu 7-8 femei si femeia daca se culca cu un alt barbat sa fie omorata?!
Si cum putem s-o salvam?

| Zenithf a răspuns:

Pacat, nebunii aia din Iran o sa faca asta si numai ca sa dovedeasca lumii ce "tarii" sunt ei. Si noi nu putem face nimic, decat sa ne rugam pentru ei. straight face