Eu cred ca da! Avortul e o crima, iti ucizi propriul copil iar in fata lui Dumnezeu e un pacat.
Foarte tare raspunsul lu amanda33, eu sunt una din mamicile care am facut 2 avorturii: primul avort mi-am dorit sarcina dar nu vroia sotu meum a zis gata ajunge 2 fete, viata asta nu insemna a turna copii, trebuie educatie, scoala, facultatii, si sprijin in viata, la momentul respectiv l-am urit, chiar m-am indepartat de el, dupa 9 luni am ramas din nou gravida,(mie greata nu pot inghitii anticonceptionale, si de sterilet nu suporta corpul)acum ma protejez am incercat multe variante si 1 a dat rezultat, nu ma mandresc ca am facut avort din contra e pacatul, eu raspund pentru el si daca asta a fost o decizie luata in familie, chiar nu ma intereseaza parerea altora
anul trecut sotu meu 6 luni nu a avut serviciu, ce ma faceam ca 4 copii ca rate la banci si multe altele, muream de foame? doar de frica lu doamne doamne ca ma pedepseste
oricum sufeream si sufar, dar sufar eu nu copii meii, pentru a da viata uinui copil nu inseamna o farfurie de mancare, inseamna mult imi mult, si daca nu mi-am permis sa imi asum acest risc, am facut avort si cum zicea amanda33, d-zeu ne-a lasat liber arbitrii, sa decidem cum e mai bine pentru noi si pentru copii nostri
Ah, nu pot raspunde la aceasta intrebare stiind ca George Carlin a raspuns mult mai bine decat as fi raspuns eu vreodata.
http://www.youtube.com/watch?v=AvF1Q3UidWM
Am cancer, sunt foarte tanara, si insarcinata. ce fac? fac chimioterapie, traiesc ca apoi dupa ce ma vindec sa aduc pe lume alti copii sau nu fac avort, pot muri maine dintr-un stop cardio respirator, mor ca proasta si copilul odata cu mine? CE REZOLV?
am 15 ani ma violeaza unu'...
sunt clasa a noua la liceu. pastrez copilul? imi distrug tineretea si viitorul lasandu-ma de scoala ca sa il cresc? cu ce il cresc? fara scoala nu ma angajeaza nimeni. Daca tu faci atata pe credincioasa/ credinciosul gandeste-te daca Dumnezeu vrea cu adevarat ca tu sa ai o viata frumoasa sau ratata din cauza unui accident.
Cati pocaiti nu au venit la cabinet sa ceara anticonceptionale, deja mi s-a scarbit de credinta voastra... avortul e ceva ce vrea fiecare familie sa faca. Nimeni, dar nimeni si nici unul dintre voi nu are dreptul sa judece. Dumnezeu asta ne-a lasat liberi arbitrii. Facem ce vrem. Daca e sa platim, platim in fata lui.
Eu am copii, nu am trecut prin avorturi dar nu mi se pare ceva atat de monstruos ca sunt medic si stiu mai bine ce e sanatos pentru un om sau nu
Copilul este rodul iubirii si daca e rodul iubirii, e pastrat. eu ti-am prezentat cazuri in care avortul trebuie facut. nu esti pocait sau te-a deranjat raspunsul meu ca vad ca ti-ai schimbat avatarul... nu mai ai icoana. acum ai avatar POLITIC. te rog nu amesteca credinta cu politica. esti penibil la faza asta. hotaraste-te pe ce cale mergi... daca esti atat de mascul nu te pune in pielea unei tinere in cazul unui viol. daca ai avea o sora care ar trece prin asta, ai pune-o sa tina copilul sau ti-ai face griji de viitorul ei? cum poti gandi asa?
DA este mare lucru, chiar tu vorbesti de un copil ca si cum ar fi un mare lucru.
un copil necesita : atentie, finante multe, multa dragoste, multa grija, multa dragoste din nou, implicare totala. nu poti considera viata unui om neajutorat nimic, un lucru marunt.
mai gandeste-te inainte sa spui ceva
numai bine
Buna!
Pai... Avortul este intreruperea prematura a sarcinii. Cand sarcina este intrerupta de o cauza naturala este vorba de avort spontan sau de pierderea sarcinii.Cand sunt luate intentionat masuri de intrerupere a sarcinii, medicamentoase sau chirurgicale este vorba de avort terapeutic sau avort produs/indus. Si da este o CRIMA este o CRIMA deoarece pratic au omorat un copil.Parerea mea este ca avortul da este o CRIMA unii cred ca in acelasi timp este si un pacat
Crima. Daca "din intamplare" s-a intamplat sa ramai insarcinata, asuma-ti faptele draga.Nu te-o pus nimeni sa...si asa mai departe.
PREMEDITARE. Asa se scrie cuvantul ala. Altfel, lasand deoparte imbecilismul religios al unora dintre voi, in toate cazurile parintele este cel care trebuie sa decida.