Ideal ar fi sa se schimbe in bie, dar, din pacate, nu intotdeauna e asa! deci sensul si valentele schimbarii depind in primul rand de ei, apoi de factorii perturbatori externi!, de capacitatea lor de a rezista, surmonta, etc...
Relatia noastra s-a schimbat in bine. E mai tandra, mai calda, a crescut nivelul de intimitate. Am simtit ca senzatia aceea de egocentrism, de egoism (eu sunt totusi cel mai important) il include si pe sotul meu. Simt pur si simplu ca sunt definitiv legata de el.
Da se schimba, dar unele se schimba in rau iar unele se schimba in bine.depinde de cuplu
Cu siguranta da.cu sinceritate iti spun ca mi s-a schimbat viata neprevazator de bine dupa casatorie, mai ales cand persoanele au potrivire de caracter perfecte... exista respect reciproc si intelegere incredere deplina...
Asa ar trebui, dar de obicei e invers dupa casatorie sotu devine mai nepasator, mai plictisit si lucrurile se fac din obligatie, dupa casatorie se lasa garda jos si de o parte si de alta.
Profesoara mea spunea asa: "casatoria este ca o loterie". Si sa stii ca asa e. Nu stii niciodata la ce sa te astepti de la persoana iubita. Am cunoscut cupluri care, dupa ce au stat 13 ani impreuna, s-au casatorit si in urmatoarele 2 luni au divortat, sau alte cupluri care s-au grabit din primul an, chiar pe la 18, 19 ani sa se casatoreasca si sunt impreuna de... 15-20 ani ... Nu se stie niciodata! Ideal este ca dragostea sa ramana mereu vie, in rest, totul e relativ!
(Aici trebuie sa simti...) Kiss
Dragostea trece prin stomac si prin portofel
daca esti avara dupa bani atunci vai si amara relatzie
daca el sau ea este aventurier(a) pe apa sambetei
pacat de copii
Multumesc, april...nu am inca un copil, poza nu imi apartine... urmeaza sa ma casatoresc anul acesta...nu as avea prea mari emotii, suntem impreuna de 7 ani deja, eram curioasa sa aflu pareri despre cum a schimbat casatoria vietile oamenilor de pe TPU.Multumesc pentru raspunsuri.Multumesc, april, voi tine cont de sfaturile tale bune. O zi frumoasa!
Poi cred ca da se schimba da in bine...sti cum se zice ca nu te tin actele, dar kteo data ele joak rolul cel mai inportant...cand sunteti doar iubiti poate interveni orice si poate s va despartiti, dar sa mai fie l mijloc si un bebelus cred ca se schimba situatia in bine...
Da se schimba si nu intotdeauna in bine, cind sunteti prieteni nu aveti obligatii, cind sunteti casatoriti incet va ve. ti pierde respectul unul pentru altul nu mai este asa interesant cind abia ast sa va vedeti va veti vedea24din24 intervine monotonia, plictiseala chiar si in pat si chiar va pierdeti cheful unul de altul
O relaţie se schimba, chiar daca nu e casatorie... se schimba pentru ca evoluiaza... in bine sau rau depinde enorm de fiecare dintre cei doi parteneri... e bine sa ramână parteneri... e bine sa aveti amintiri comune...salveaza de multe ori situatia in momente tensionate...care vor exista oricum...bafta la drumul vietii...si sa te bucuri...
Depinde cum se inteleg acei parteneri. Dupa casatorie, da, se cam schimba. Insa nu poti spune exact daca in rau sau in bine. Depinde de personalitatea fiecarui "posesor de dragoste"
DeliaMarius întreabă:
Lyndsey întreabă: