Dupa peste 30 ani de casnicie, iti pot sugera un singur lucru:
FII FEMEIE DESTEAPTA!
Daca certurile sunt dese si nemultumirile tot mai multe oricum duce la despartire, sau pana sa duca la despartire chiar si la inselat, acum nu trebuie sa te axezi doar pe ce spune la nervi, trebuie sa fii atenta la comportamentul lui de zi cu zi, daca nu te mai vrea o simti pur si simplu, nu se poate explica in cuvinte.
"Se spune ca omul la nervi zice adevărul.E pe bune?"
Cel puțin la mine nu. La nervi ești dispus să exagerezi, sa fii rău în mod gratuit. Nu știu dacă e cazul și în cazul soțului tău dar eu cred că majoritatea exagerează la nervi.
Din pacate daca relatia nu e solida, venirea unui copil o distruge in loc sa o intareasca.
El poate ca a spus adevarul si nu te mai iubeste, poate ca a spus la nervi si daca va despartiti o sa realizeze ca nu poate sa traiasca fara tine si o sa se intoarca, cine stie...
Un barbat nu trebuie sa te iubeasca sau sa te placa ca sa stea cu tine, barbatii de obicei nu pot sta singuri, eu nu cred ca am vazut un barbat peste 30 ani sa fie singur, ei sunt in continua cautare de partenere pentru ca nu suporta singuratatea. De asta multi stau cu femei pe care nici macar nu le plac, stau din comoditate, obisnuinta, sa faca s*x gratis, sa aiba cine sa le faca mancare, curatenie, spalat, calcat etc. Sa le faca copii ca "trebuie sa fie in rand cu lumea" adica vor o menajera pe care sa o ****.
Dar nu dau 2 bani pe sentimentele ei, nu comunica, nu se poarta ca o familie.
Acum nu stiu ce relatie e intre voi, dar e posibil sa ai un astfel de om langa tine
Ar trebui sa incercati niste terapie de cuplu. Chiar daca este foarte dorit de ambii parinti cand apare un copil cuplul se destabilizeaza si daca nu puteti discuta fara sa devina o cearta aveti nevoie de mediere.
Un om care te iubește cu Adevărat nu caută să se despartă de tine. Nu ar avea cum și în nici caz nu sar lua după lume sau ori cine alt cineva. Omul ăla o săte iubească orice ar fi și Niciodată nu țiar vorbi despre despărțire și orice alt ceva legat de despărțire. Tot o săte iubească orice ar fi. El te tratează ca pe ultima lui opțiune care face ce vrea când vrea din tine și aveți și un copil împreună ce face el cum te tratează el... Ai grija mare nu te iubește cu Adevărat la cum îți spune de divorț la cum îți spune ca abia aștepta să vă despărțit este un om infect și iartă ma da este Adevărul un asa soț nu trebuie săte trateze ca pe o cârpă șters pe jos
Si daca divortezi, nu ii cresti tu copilul? Ba chiar atunci, singura. Ca acum l-ai mai putea pune sa se trezeasca el tatal, noaptea sa-i dea biberonul cu lapte. Sau sa-l plimbe macar pe afara. Ca de schimbat... ma indoiesc ca o va face.
Daca divortezi, lasa-i copilul si problema e rezolvata. Pentru toti.
Se ocupa de copil și el, doar ca da, sunt anumite lucuri pe care nu le poate face singur pentru ca nu are acelasi instinct ca al meu.Plus ca urmează sa meargă la munca și nu o sa mai stea cu el la fel de mult.
Dacă divorțez împărțim custodia și sta și cu el bebe.Dar măcar nu mai stau eu în scandal, cearta, stres etc.Plus ca pot sa îmi fac și eu alte planuri de viitor.
Pai cu rândul normal.Isi iubește copilul nu contest asta doamne ferește da nu mi s-ar părea normal ca el sa poată sa își câștige pâinea și sa aibă sa ii ofere copilului de toate și eu sa stau poate cu 100 de lei pensie alimentara.Impartim custodia dacă tot e pe separare sa le facem în mod egal.
Uneori da, alteori nu. Daca a spus de mai multe ori e clar ca vrea sa va despartit, nu astepta sa vrea el, desparte-te tu de el.Indeplineste-i dorinta fantastica sa vada cum e viata.Pentru copil esti constienta ca nu e benefic sa creasca in certuri asa ca, mai bine vede " mama si tata prieteni" decat parinti care se cearta, reproseaza etc. Daca va despartiti nu inseamna ca trebuie sa fiti dusmani, acceptati ca ceva nu a mers intre voi si ii faceti copilului o viata linistita.
Eu am fost la fel ca Soțul tău, aproape. Nu te iubește, pentru că sa obișnuit cu rutina din viața voastră. Dacă te iubea te înțelegea și în pus denotă multă nepăsare. Eu îți spun din experiența proprie ce să faci. Stai gândește-te dacă tu vrei sa joci o ultima carte. Și cartea aceea este ia-ți bagajele și copilul și pleacă cel puțin 2 săptămâni. O să îți fie greu dar nu ai ce sa faci. După 2 săptămâni îți salvezi familia sau realizezi în ce minciună te afli. Și nu este vorba doar de iubire trebuie să faceți o familie. este altă mâncare de pește.