| skydi a întrebat:

Se spune ca un "barbat adevarat" trebuie sa fie dur, sa nu pluteasca cu capul in nori, dar as vrea sa stiu ce parere aveti despre barbatii romantici, sensibili, barbatii care stiu sa iubeasca cu multa gingasie.
Voi spune anume de mine.Intradevar sunt foarte romantic, traiesc intr-o lume modelata de gindurile mele.Inteleg ca femeilor nu le place astfel de barbati care nu stau cu picioarele pe pamint.
P. S Sunt in zodia Pestelui.De ce femeilor nu le sunt plac astfel de barbati? Acesti romantici pot fi si cu picioarele pe pamint...

32 răspunsuri:
| skydi explică:

Alxx-Nu sunt gay.

M-am dezamagit foarte mult, si anume din ultima mea relatie pe care am avut-o.Domnisoara de la inceput mi-a spus ca nu stie ce e dragoste ca a dat doar de baieti asa cam duri care doreau cit mai repede sa o vada in pat. Mi-a spus sa-i arat ce inseamna dragoste si ce inseamna sa te simti in bratele romantismului. I-am aratat, pina la urma s-a saturat si m-a parasit... Ultimele cuvinte i-au fost ca sunt prea "slab".

| Alex_4772 a răspuns:

Cand spui barbat puternic te referi la cum este privit in societate cand tu esti o feminuche ( o sentimentala ) in societate asta poate fi o problema eu cred ca pe undeva esti timid si interiorizat nu citi prea mult zodia, nu iti contruieste caracterul singurul care isi controleaza personalitatea esti tu. Cei romantici cum spui tu cred ca isi arata latura asta doar fata de persoana iubita si cei care stiu ce e romantismul " Nu Abuzeaza de El " pentru ca romantismul este un preludiu al dragostei si trebuie sa stii sa fii barbat ( unul romantic totusi dar un barbat cand este nevoie )

PS : eu sunt peste ( SI U POTI FI PESTE DE APA SARATA! )