| 4b a întrebat:

Se zice ca fiecare dintre noi avem multe masti; daca vrei sa cunosti cu adevarat pe cineva, ai rabdare pana le scoate pe toate?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ideal ar fi sa reusesti sa intuiesti cat mai multe din ele si sa ai rabdare pana o scoate si pe ultima.Intrebarea e, insa, daca suporti adevarul final.

17 răspunsuri:
| maidolcedecatciocolata a răspuns:

Da adica nu poti judeca un om dupa aparente trebuie sa stepti pana "isi scoate toate mastiile"si apoi poti sa iti dau cu parerea despre omul acela

Apache
| Apache a răspuns:

Rabdare as avea...dar din pacate unele masti nu ies la iveala niciodata!

| alexmircescu13 a răspuns:

E greu sa pui masca pe caracter si pe personalitate. Si mai greu sa pui masca pe suflet. Nu e nevoie de mult timp ca sa iti poti forma o parere asupra unui om, oricate masti ar purta. Important e sa stii unde sa te uiti!

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Rabdarea este primul lucrul de care ai nevoie intotdeauna, dar oricate masti ar avea o persoana sunt convinsa ca cu cat il cunosti mai bine cu atat incepe sa si le arate.se spune ca in viata asta invatam in fiecare zi cate ceva nou asa si cu asta... fundita?

| bebemikutzz a răspuns:

Cel mai complicat e ca nu poti sty cand a scos`o p ultimabig grinhappy

| mgtow a răspuns:

Daca macar cunoastem o masca dar nici pe aia nu ajungem sa o descoperim.

| Alexa_3837 a răspuns:

Ca sa vezi toate mastile, ar trebui sa vezi cum se comporta in tot felul de incercari, pana la urma fiecare persoana are o parte care actioneaza si o parte care este constientul, nu poti sa i sa cunosti cu adevarat niciodata, schimbandu ne la orice intamplare din viata noastra...

| ozulll a răspuns:

Stii care e faza? Un om este ceea ce vrea sa fie. Si s-ar putea sa nu fie masti, ci doar asa crede de cuviinta sa se comporte in situatia respectiva. Daca reusesti sa te dai dupa persoana respectiva ai sa iti dai seama ce e rabdarea.

NOname
| NOname a răspuns:

Daca vreau sa cunosc pe cineva cu adevarat, da, rabdarea nu e o problema. Daca exista dorinta, rabdarea vine la pachet. Dar decat sa le scoata, mai bine le dau eu jos incet pe toate...

| coryx_7478 a răspuns:

Toate mastile ies odata si odata la iveala happy
Doar ca asta depinde si de tinewinking
Incearca sa pui persoana in diferite situatii si o sa si le scoata singura big grin sau poate doar tie nu ti le arata laughing. spune`i cuiva sa incerce sa puna persoana in situatii diferite si atunci cred ca vei vedea sigur.

| Gabriela0206 a răspuns:

Daca vei scoate toate mastile pe care o persoana le poarta, vei gasi un chip transparent. Va trebui sa te multumesti cu una dintre mastihappy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să fii sigură că da!
Pa, pa.

| Kazimir a răspuns:

Mda nu masca e problema... exista doar o singura masca si mai multe fete...

| Gabriel_9414 a răspuns:

Oooo daaaaa... Se zice aproape bine! Traiesti o viata cu persoana iubita langa tine ( exemplu ) si tot nu sti totul despre ea...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OFFFF,Doamne,am rabdare sa impart la toti pamintenii.Am trait 23 de ani linga cineva, credeam ca nu mai are nimic de asdcuns, m-am inselat.Mastile,in ultimul timp, cresc mai repede ca ciupercile, nu se mai termina.Numai bine.

| Paulla a răspuns:

Rabdare este.
Dar cum stii cand le-a scos pe toate?
E greu sa cunosti pe cineva cu adevarat, majoritatea nu se cunosc nici macar pe ei insisi.

| urmuz a răspuns:

Cred că e adevărat, toti avem mai multe masti, dar unele dintre ele folosesc numai în anumite situaţii ca o metoda de adaptare la un anumit mediu. Oricum, cu cat suntem mai aproape de o altă persoană, cu atât mai uşor este pentru noi, pentru a elimina aceste masti una câte una şi să ajungem sa cunoastem acea persoană cum este ea într-adevăr. Această cunoaştere nu se poate face peste noapte, este nevoie de răbdare, dar în cele din urmă, dacă vrem cu adevărat, pentru a cunoaşte natura cuiva cu adevărat şi sa avem o înţelegere bună şi spiritde observaţie, vom reuşi să facem asta.