| NoName4Ever a întrebat:

Seara Bună, dragi useri TPU!
Vă voi dezvălui ce simt in momentul ăsta. Simt că nu știu ce să mai fac. De-ndată ce-mi vine o idee, mă gândesc o țâră și las baltă, părându-mi plictisitor. Eu care iubesc mult jocurile mă plictisesc repede de ele. Mă gândesc doar la prieteni! Azi am ieșit cu ei și mi-a plăcut, dar când se înserează și mă despart de ei, parcă mă întristez, chiar dacă m-am distrat grozav ziua respectivă!
Esențialul...
Nu știu ce părere aveți voi. Și de aceea vi-o cer în întrebarea asta, dar consider că o prietenă cu care m-aș ține de mână, m-aș săruta, m-aș simți mândru în fața prietenilor mi-ar prinde bine.
Eu am decât 13 ani, mâine-poimâine am buletin. Eu sunt foarte politicos și modest (să nu crdeți că mint, pentru simplul fapt că am spus că-s politicos. doar m-am descris).
Arăt bine fizic, moral sunt educat și inteligent. De aceea cred că sunt slabe șanse să mă refuze vreo fată cunoscută. Eu știu să vorbesc cu fetele care nu sunt nesimțite, deci nu sunt vreun bengos șmecher!
Vă rog mult, cer seriozitate, fiindcă mă afectează psihic și nu mai vreau asta.
Sunteți de părere că ar trebui să am o prietenă? Părinții spun că sunt de acord să am o prietenă, dar eu nu prea știu ce vreau! Mi-e teamă că nu sunt pregătit! Poate ați remarcat, poate nu, dar eu sunt un pic sensibil și probabil de asta îmi este teamă! Și de asta ma apelat la voi, useri TPU!
Uitați ce e, dacă toată lumea e de acord că ar trebui să am o prietenă, eu îngrop timiditatea și fac acest pas ENORM!
Contrariu, dacă peste 50% sunt de acord și sub 50% nu, atunci îmi voi face una mai greuț!
Aștept răspunsuri cât mai curând, sunt entuziasmat și nerăbdător!
FUNDĂ cât casa de MARE O.F.E.R!

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai asteapta putin ca acum inca esti mic

| NoName4Ever explică (pentru mgtow):

Acum sunt mic pentru ce? Pentru niste saruturi si pentru niste tineri de mana, plimbari, discutii etc? Ce, trebuie sa trec mai intai un test ca sa fac toate astea sau ce? Eu nu inteleg, daca nu facem prostii, de ce ar trebui sa asteptam si sa tot asteptam? Poate tu in persoana astepti, dar hormonii nu.:-z.

| mgtow a răspuns (pentru NoName4Ever):

Acum in copilarie nu ai cum sa iubesti de-a binelea aia dupa 20 de ani aproape de 27 incepi sa vezi cu adevarat ce inseamna

| NoName4Ever explică (pentru mgtow):

De acord cu tine. Dar a tine la o persoana nu e echivalent cu a iubi o persoana "de-a binelea". Nu crezi?

| mgtow a răspuns (pentru NoName4Ever):

Tot una e, lumea considera ca iubirea e relationata cu a tine la cineva

| sabin89 a răspuns:

Dacă părinții tăi sunt de acord, zi-le lor să-ți caute o fată. Să se scoale și ei mai de dimineață și să caute prin tot orașul până găsesc una potrivită. Pune-i la treabă.
La așa întrebare, așa răspuns. happy

| paulpaul25 a răspuns:

E destul de ciudat cum pui problema.
In primul rand, iti dai seama ca multi o sa raspunda la misto doar pentru ca intrebarea pare pusa la fel. Dar eu tind sa cred ca este o problema cat se poate de reala.
La varsta ta este normal sa-ti doresti asa ceva. Este bine ca ai o relatie atat de deschisa cu parintii tai. Sunt destul de putini copii care inca mai vorbesc lucruri legate de relatii cu parintii sau care le cer sfaturi. Ai procedat asa cum trebuie. Acum ca ai acordul lor ar trebui sa treci la etapa urmatoare. Si aici nu este vorba de "daca este toata lumea de acord" si chestii de genul. Avand in vedere ca este viata ta, nu suntem noi cei a caror parere conteaza prea mult.
Si totusi, ti-e teama ca nu esti pregatit sa ce? Iti dai seama ca la varsta ta, o relatie cu o fata presupune o simpla apropiere, si mai multe momente petrecute impreuna.
Incearca sa gasesti pe cineva care tu consideri ca se potriveste standardelor tale, adica sa aveti pasiuni comune, sa aveti acel "ceva" al vostru. De acolo incolo, probabil ar trebui sa o prezinti si parintilor tai, eventual o inviti la masa, iesi cu ea in parc, in oras, dar crede-ma, in momentul in care ajungi sa alegi pe cineva si simti acel impuls si de la persoana respectiva, nu trebuie sa ai mereu un plan, nu trebuie sa urmezi o procedura, lucrurile vor veni de la sine.
De ce sa nu incerci? Gandeste-te la varsta asta, lumea este mai frumoasa, nu o sa ai parte de dezamagiri si alte inconveniente pe care le traiesc adultii in relatiile dintre ei.
Trebuie sa te duci cat de cat sigur pe tine, nici sa fi ingamfat dar nici prea timid. Trebuie sa fi sincer si increzator in ceea ce vrei. Mult succes, tinere!

| NoName4Ever explică (pentru paulpaul25):

Mi-e teama sa nu ma raneasca, asta este. Dar voi cauta cu cap una care sa se potriveasca standardelor mele. Si-n plus, parintii sunt de acord deoarece sunt baiat, cred ca de asta. Ca daca eram fata...
Eu am apelat la voi, doar pentru o parere, nu pentru decizia finala happy ma intelegi/intelegeti?
Ca decizia finala logic ca o voi lua eu.
A avea o prietena = a tine la ea (sarutand-o, luand-o de mana, vorbind cu ea mai tot timpul)
A avea o iubita se rezuma si la alte chestii pe care cred ca toata lumea le stie deja.
Eu de asta m-am limitat la o prietena, fiindca e imposibil sa ai o iubita la varsta asta, deoarece nu poti face aia la 13 ani. Adica cu iubita asta faci. De asta sunt 2 termeni diferiti : prietena si iubita.
In concluzie, multumesc mult pentru raspuns! Esti candidat la funda, daca nu mai primesc alte raspunsuri la fel de bune ca al tau!
Aah, si inca ceva. Mai mi-e teama si de gurile rele care vor barfi de la rasaritul pana la apusul soarelui. Dar mie cum nu prea imi pasa tare de oamenii barfitori si de ce se barfeste prin jur, nu prea ma va afecta. Mie sa nu o afecteze pe ea, dar de ce sunt cu ea, pentru a o consola.winking
si sa stii ca intrebarea nu e pusa la misto, cum am spus si n ea, dezvalui ce simt.

Ms inca o data happy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La 13 ani nu ai alte planuri? La ce i ti trebuie prietenă? O sa ai tot timpul din lume sa i ti faci, dar m ai întîi scoala e de bază, fetele se uită la băieti cu bani, daca nu ai bani ele te vor evita, cel m ai bine nu te m ai gîndii la fete, ca timpul le va rezolva pe toate. După varsta de 18-20 de ani vei avea altă gîndire, si vei vedea altfel lucrurile.

| NoName4Ever explică (pentru CristiDinBucuresti):

Să-mi văd de școală vara? Fac și exerciții pe lângă întrebări pe TPU, deci nu duc lipsă la capitolul școala. Ce planuri să am când mă plictisesc de mor acasă? O prietenă ar fi un plan de-al meuwinking
Bai... daca am ajuns sa am vise in care am prietena, ce dq ma?
E clar ca mi-o doresc ft. mult si ca as avea nevoie. Si-n plus : Ce e interzis in asta? Daca nu ajungem la ceva mai serios si periculos? Si da, stiu ca dupa 18-20 ani voi avea alta gandire. Dar cred ca la capitolul asta tot voi fi PRO.
O buna zi sa aiwinking

| Doub a răspuns:

Viaţa ta, prietena ta, decizia ta.
Dacă nu te simţi pregătit, eu zic să mai aştepţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă părinții tăi sunt de acord, nu mai avem ce comenta. nu trebuie să faci ce spunem noi. dacă tu asta îți dorești, fă-o.