Faptul ca ti-a spus atunci cand s-a sarutat cu tipu' ala si l-a inselat pe prietenul sau nu e un lucru bun. Iti dai seama ca asta nu ar fi spus decat unui... prieten, prieten bun si nimic mai mult. Ai facut greseala de a vorbi prea mult cu ea. Atunci cand vorbesti mult cu fetele sunt 2 sanse: ori te pui cu ele, ori incet, incet o sa va ziceti secrete si o sa deveniti buni prieteni, poate cei mai buni.
Nene, eu zic ca nu ai ce sa faci decat sa ii zici ei ce simti pentru ea si cum te-ai simtit un an de zile alaturi de ea si chestii de astea. Si aici ai doua cazuri poate trei: Fie va puneti impreuna, fie nu mai vorbiti niciodata, (si al 3 -lea poate cel "mai" imposiil) sa ramaneti prieteni.
Bafta in ceea ce faci si ai grija deoarece tot ce o sa faci acum in legatura cu fata respectiva poate duce la diferite situatii. Ai grija si asteptam sa ne zici cum a iesit.
Nu stiu ce sa-ti spun...Cred ca ceea ce simti tu pentru aceasta fata nu e dragoste, ci mai degraba o obsesie.Atunci cand iubesti o persoana cu adevarat, nu primeaza sentimentele proprii ci bunastarea, starea de bine a celuilalt.Cred ca ar trebui sa vorbesti cu cineva specializat sau fie chiar si cu mama ta.
Intr-o asemenea "relatie" ai doua posibilitati principale:
- ori o consideri de prietenie, si atunci va comportati ca atare, fara sentimente baiat-fata
- ori adanciti relatia, dar in acest caz din ambele parti.
La varsta ta incep primele flirt-uri, cunoasterea celuilalt sex, tatonarea celuilalt/celeilalte. Acesta din nevoia de a acumula experienta pentru o relatie serioasa, de durata in viitor.
Si aceste experiente sunt si bune si rele, de ambele parti. Cu cat ai mal multe experiente cu atat poti alege mai bine.
Fata asta face: cu tine a stat de vorba ca un prieten, si atat. Cu ceilalti baieti a incercat mai mult, dar le-a lasat balta pe rand.
Se spune ca, fetele se maturizeaza la varsta de peste 25 ani, iar barbatii... poate niciodata.
Fiecare babat, orice varsta are, incearca sa descopere marea dilema a lumii: ce este in mintea unei femei?
Si asta e randul lumii, care trebuie invatat, di propriile tale experiente.
Capul sus si... inainte!
In lume sunt mai multe femei decat barbati, iti vei gasi sigur perechea potrivita, dar mai trebuie sa cauti...
Pai spune-i ce simti printr-un mesaj si vezi cum reactioneaza si eu sunt intr-o situatie asemănătoare dar sunt fata.sa nu insisti prea mult ca strici tot.