Pai, e putin cam deplasat un buchet de flori, asa ca poti sa aduci un suc ca sa beti sau niste fursecuri, si sa nu fii machiata vulgar, foarte foarte discret, cat mai naturala, sa incerci sa faci impresie buna, eventual intreaba-ti mama cum ar fi indicat sa te duci imbracata, deoarece mamaelenu sunt asa ''la moda''. Si cand ajungi, asculta cu atentie ce spun, ca sa pari interesata de parerile lor.
Poti sa le iei orice, gestul conteaza.
Acum sa nu vi la tata cu sticle de vin, sau nu stiu ce.
De exemplu, am avut o amica, ce-am invitat-o pe la mine, si lu` maica-mea i-a adus o ciocolata, pe care evident, tot eu am mancat-o dupa ce-a plecat.
Nu trebuie sa faci asa ceva, ar fi total neadecvat.In primul rand pentru ca esti fata si in al doilea rand pentru ca nu trebuie sa-i dai flori "viitoarei soacre". Sper ca am ajutat.Sa traiti bine!
Este un gest frumos, de respect.Se va simti flatata.Indeferent de ce zicetii mama lui va fi apreciiata.[de bine] cand va primi buchetu` pentru. ca se va simtii apreciata
Ceao draguto
Eu zic mai bine te duci cu mana goala...atat timp cat nu vrei ca mama sa-ti fie soacra eu zic ca nu are rost .
Te duci...te prezinti.Mai vorbiti.Parerea mea e ca nu e nevoie sa -i ei flori.
Toate cele bune!
Consider ca e un gest frumos pe care oricine ar trebui sa-l aprecieze.Nu ar trebui sa crezi ca vei parea penibila.e absolut firesc acest gest...doar depinde si de "soacra" ta.-depinde de gusturile dumneaei.Cel mai bine ar fi sa te consulti si cu prietenul tau. Good luck!:*
Parerea mea este ca ...mai bine nu
ar fi un gest frumos, dar daca ar fi ziua ei. asa nu
si eu am mers acasa la prietenul meu.d craciun i-am dus acolo ceva nu mai stiu exact ce.o cutie de ciocolata mi se pare
tu stii ce vrei sa faci :p
du`i si tu o ciocolata intr-o punga de carton .
Funda? :*
Mie una mi se pare ceva ce lasa un semn de om bine educat si daca nu ii iei flori si o cutie cu bomboane ar fi potrivita
Eu cand am fost sa o cunosc pe mama lui prietenul meu i-am dus o floare in ghiveci mi s-a parut mai apropiat decat un buchet de florii. Parea incantata. Depinde daca ii plac florile sau nu.