| abitzzzaa a întrebat:

Si a doua intrebare ce parere aveti despre sexul oral (sunt cu prietenul meu de 1 an si ceva ) si isi doreste acest lucru dar eu nu imi doresc

5 răspunsuri:
| AndruCriistina a răspuns:

In primul rand cati ani ai? daca tu nu iti doresti nu este obligata ca sa o faci el o sa te inteleaga sau o sa se supere..in fine gandeste-te mai bine si gandeste-te la varsta ta si la el adica vezi ce fel de baiat este

| Patience a răspuns:

Depinde de varsta pe care o ai si de dorintele tale. Daca tu nu vrei nu o face.Intr-o relatie trebuie sa existe reciprocitate si comunicare daca nu le aveti va fi greu.Incearca sa vorbesti cu el si sa-i explici ca nu esti dornica sa faci pasul asta si daca te respecta va intelege, daca nu va continua sa te preseze(si aici ar trebui sa iti pui un semn de intrebare)
My opinion..Niciodata sa nu faci ceea isi doreste el daca acel lucru nu te face pe tine sa te simti confortabil.

| evelina20 a răspuns:

Ni ciodata nu trebuie sa faci ceea ce tie nu-ti place. mereu am fost contra sexului oral, pina am incercat prima data, primele dati e cam scirbos dar dupa aia e super ok. odata ce faci tu, trebuie sa ti se faca si tie si e suuuper tare senzatia. incearca daca n-ai incercat pina acum... succes

| prima a răspuns:

Totul depinde de tine.tu daca nu-ti doresti sa faci pai spune-i si gata..nu esti nevoita

| aurelnitu a răspuns:

Incearca sexul anal te asigur ca o sa iti placa, prietenei mele îi place

Întrebări similare