Pai daca tot zici ca ai id-ul lui,de ce nu incerci sa mai vb cu el? Sa-i zici,de ex intr-o zi"Hey,cmf,mai vii in parc in seara asta? Mi-ar place sa ne vdm."sau ceva de genul asta,poate are si el o simpatie fata de tine,dar daca vede ca nu prea te intereseaza nu actioneaza, asa ca fa si tu ceva, poate iese ceva! Mult noroc:*
E posibil sa vezi ca se uita la tine deoarece sentimentele tale fata de el sunt destul de adanci precum vad.
Daca tot vorbesti cu el poti sa-i spui la un moment dat ca nu intelegi de ce nu te saluta macar cand va intalniti. Spune-o ca si gluma, sau prima data cand va intalniti saluta-l pe nume si apoi vezi reactia
Pentru @ScorpionScream
Eu cu mama nu vorbesc despre baieti...Ii spun decat "Imi place de X...Sau stiai ca Y ma place". atat!
Si sincer nu`mi place!
Dar daca nu iti convine ca pe TPU se discuta si probleme zilnice Nu doar despre jocuri.carti.sau orice altceva
Si app
Ca ce pui o intrebare daca nu isi are raspuns?
Tu-de la el, spune-i ca ati vorbit pe mess, ca tu il placi si intreaba-l daca si el te place.Eu am procedat asa cu un baiat si s-a dovedit ca ma placea, dar era mai timid si nu avea curaj sa-mi vorbeasca.
Te pup! Iti urez bafta si poate imi dai funda! Ciao!
Du-te la el si spune-i ca ai observat ca se uita mereu la tine.ii spui ca iti place de el si il intrebi daca e posibil ca si el sa te placa...
Atata ma enerveaza "dramele astea idioate"... Du-te si tu la maicata si cerei ajutoru'. Pe cine intereseaza relatiile tale? TPU e un mijloc de a acorda ajutor problemelor care nu-si au raspunsul, nu rahaturile astea.