Iti dau un sfat :ascunde cat poti sentimentul de gelozie oricat de mult ai iubi! Ti-a descoperit aceasta slabiciune a ta si se distreaza pe tema asta!
E clar ca 'Joaca la doua echipe ', daca nu curge, pica '. Sa nu-mi spui ca poti iubi un asemenea tip. Tu ai face ce-ti face el tie? Nu m-as uita catre un asemenea tip, e instabil ca vremea.
Cred că mai bine termini cu el, dacă îşi bate joc de tine în acest hal. Nu te merită.
Mai sti poate te iubeste poate a facut asta sa vada cum reactionezi tu poate sar fi asteptat baiatu sa plingi sal implori sa nu te paraseasca sau poate chiar s-a intalnit cu aia si nu ia mers bine si atunci ca, sa nu ramana cu buza umflata ti-a zis ca e o farsa asa-i cand alergi dupa 2 iepuri nu prinzi nici unu, bafta si spune-i si tu ca te intalnesti cu altu
E dur ce am sa îți spun dar e adevărul pur.
S-a plictisit de tine și acum te ia la mișto dacă ție îți convine asa, poți continua dar nu cred ca se merita. Întoarce-i spatele și la revedere băiatu nu ii arata ca suferi, nu îl mai cauta. Are sa simtă răceala asta și e posibil sa te caute el și tu ca ii cazi din nou în plasa și sa se repete faza asta.
Nu uita lupul își schimba parul dar năravul ba asa ca, cauta altul și gata subiect închis fostul.
Mda e clar e un porc, se joaca cu tine. Nu te iubeste absolut deloc. Mai bine ca a facut asa, ti-ai dat seama ce om''bun'' este. Bucura-te ca ai scapat de el si primeste inainte. O sa gasesti un baiat potrivit pentru tine care sa nu faca misto sau sa te faca sa te simti prost.