Buna!
Sunt de acord cu torsi, spune-i cat de mult inseamna el pentru tine. Nu ai nimic de pierdut, poate doar de castigat.
Succes!
Si de unde vrei sa stie toate gandurile tale daca nu stai sa discuti serios cu el si sa ia si el o decizie in deplina cunostinta de cauza? macar in cel mai rau caz stii adevarul si te linistesti, in cel mai bun caz o sa traiti ceva frumos.
Spune-i ce simti pentru el, si daca primeste ca un lucru pozitiv, propune-i sa fiti impreuna.
Urmeaza-ti instinctul si dragostea. daca ( virgula ) chiar simti ceva pentru el, spune-i.
Ai grija sa fii numai tu cu el incerci sa vorbiti despre ceva anume si sa ii arati atractia ta pentru el si sa ii arati cat da mult tii la el si sper sa va impacati pentru ca stiu senzatia am patit-o dar eu am trecut mai departe dar vreau ca tu sa reusesti sa te impaci cu el. MULT SUCCES!
Asta e sigur si el tine la tine,,, cel mai bine e sa te duci la el si sa vorbiti fata in fata explica-i ce simti pentru el nu amana,, macar stii ca ai facut-o, crezi ca daca astepti rezolvi cv? nu rezolvi nimic iti zic eu,, zi acum pana nu e prea tarziu,,