Cu toata sinceritatea, nu mi se pare ca este destul de matura pentru o relatie.Pai ce are daca esti fata, asta inseamna ca el trebuie sa faca totul pentru tine? Nu iti poti determina partenerul sa faca anumite lucruri.Nu e nici o rusine sa faci tu primul pas, sa stii.Nu trebuie sa ii spui direct ca il placi, dar il poti chema in oras, sau in parc sau ceva de genul.Ca intre prieteni, nu mi se pare nimic iesit din comun. Poate astfel isi va face curajul necesar.
Buna!
Nu trebuie sa-l astepti pe el, cheama-l tu prima in oras ca prieteni si o sa vezi cum ies scantei. Nu e nici-o rusine. Sau daca aveti prieteni comuni atunci iesiti cu totii si incearca acolo sa faceti lucruri impreuna.
Sper ca te-am ajutat, bafta.
Daca chiar iti place de el intreaba-l tu prima cu coneaza daca esti fata! Poate o sa mearga intre voi si nu trebuie sa te rusinezi... Spune-i sunt sigura ca esti o fata frumoasa si desteapta si nu o sa te refuze... Funda?
Buna acum de 5 minute l-am sunat si l-am invitat in parc...o sa va anunt cand vin ce s-a intamplat
Ok tocmai m-am intors el m-a intrebat dar eu am raspuns pote
asa am zis fara sa-mi dau seama ce zic...o sa-l sun si o sa-i zic da
va multumesc la toti:*
Salut,daca vrei da-mi id-ul tau si te pot ajuta sau creeaza un id nou si posteaza-l in comentariu, pentru ca nimeni nu iti poate da solutii concrete daca nu stie exact despre ce este vorba.
Effy35 întreabă: