Ai pomenit ceva de un pahar. Ce-ar fi daca i-ai lua o cana (de cafea) si ai pune poza voastra acolo. Nu cred ca costa prea mult si e gata-n 3 zile. Sau o perna, tot cu poza voastra. Nu stiu daca ai vazut, dar sunt ceasurile acelea mari cu fotografii si la fiecare ora poti pune cate o poza. Cand arata ora 1, e o poza cu voi, la ora 2 poti pune poza doar cu tine, la 3 cu el s.a.m.d. E super interesanta ideea, pentru ca l-ar putea avea pentru mai mult timp si e destul de mare, deci il poate pune in perete. Daca nu-ti surde ideea, ce zici de o bratara, pe care sa fie inscriptionate initialele voastre?! Dar totusi, ce-ar fi daca de ziua lui, ii dai cadoul si-l saruti, iar alaturi de ceea ce-i dai, ii oferi si a doua sansa? Totusi esti prima lui iubire...gandeste-te la asta !
Bună eu cred că cel m-ai frumos cadou ar fi să vă împăcați, și să te întorci la el.
Ii poti lua o cana personalizata, un tricou, un breloc, o borseta pentru actele de la masina, o rama foto
Acorda-i a doua sansa, toti o meritam poti sa incerci din nou daca merge bine daca nu iarasi bine nu este sfarsitul lumii.
Ai putea sa va luati lantisoare la fel, cu un medalion cu un mesaj dragut, care sa va aminteasca de voi
Eu as opta pentru un medalion cu o suvita din parul tau, sau cu poza voastra. si parerea mea. cel mai frumos cadou ar fi sa ii oferi o a doua sansa. nu ai nimic de pierdut
Îţi recomand să îi ei ceva să îi amintească de prima voastră intâlnire sau mă rog de locul de unde va-ţi combinat (sper că mă întelegi) alături de o scrisoare în care să ii zici ce ai simţit pentru el sau ce vrei tu... dacă zici că e bogat nu cred că are nevoie de altceva
Pai ii poti lua o perna mare cu poza voastra sau chestii de astea care se personalizeaza /
sabrinaaa întreabă: