O sa raspund acum... pe langa planul medical, si o sa ma axez strict pe cel de familie si relatii
Trebuie sa intelegi ca pentru orice neliniste, orice moment de suferinta, exista o cauza, iar aceste cauze pleaca... de la ganduri. Deci daca vrei sa gasesti cauza la o "problema" trebuie sa cauti in tine, tu esti singura persoana care poate sa gaseasca acel ceva, atat ca problema, cat ca si... dorinta, ceea ce vrei cu adevarat sa se intample.
Deci, de data aceasta, care este problema?
Din moment ce nu ai specificat aici, ma astept sa nu fie o cauza ca... insomnia, cum ca ai zis ca noptile au devenit un blestem, cu toate ca ne lasi pe noi sa ghicim, este strict legat de cum te simti tu acum? Ai o neliniste? Un moment in care te gandesti la ceva si nu stii ce sa faci?
Atunci cand am unele momente si nu stiu ce am, ma gandesc asa: daca toti oamenii din lume ar disparea, problema ar mai exista? Daca da, inseamna ca nu este legata de pareri si alte lucruri, ci strict de existenta ta. Daca nu, atunci este legata de pareri si alte persoane.
Sau hai sa o luam altfel, iti imaginezi ca nu mai conteaza nimic pe lume, absolut nimic, te inchizi cumva in tine, carapacea o sa fie corpul tau si tu te afli undeva in interior, ca o flacara, acolo unde este liniste si pace, acolo unde numai conteaza nimic, nici ziua de maine, nici nimic. Pur si simplu un moment de relaxare. Nu mai conteaza nicio persoana, nimic macar tu. Inchide ochii si stai asa cateva secunde. Cum este?
Deci, care este problema?
Sau este strict legata de sanatatea fizica?
Tu merge de pupa la turcu.
Tu suna la turc.
Tu vorbește cu turc.
Tu mergi de te iubește cu turcul.
Trucul nu e lanterna mea in bezna, nu-mi aduce lumină
Eeee aia sa faci. Îl împodobești cu 5-6 instalații și e mai ceva decât o lanterna
Timpul le rezolva pe toate. O sa vezi ca peste cateva zile o sa te simti mai bine. Iar peste cateva luni chiar o sa razi de tine, de ce fraiera ai fost sa suferi atata
Incearca doar sa iti tii mintea ocupata pana atunci
Ce frumos fluturash e îndrăgostită
Am pătit și eu așa cu respirația
Norocul meu e că am stat doar trei zile cu acea persoana că dacă stăteam mai mult direct la infarct ajungeam... Daca tu ai petrece timp cu amicele ai mai ieși din casă te mai schimba nu te gândeau mereu acolo la aceeași intensitate.
Ce iubește fluturașul auu
Urăsc sa fiu asa, detest cu toata fiinta mea rahatul de îndrăgosteala, ca pica fix pe persoan pe care nu o poti avea sau care nu merita
F.u.c.k love then!
Da, stai chill c.o.a.ie că nu ești singură care ești în situația asta, fi strong, bea o cafea, mănâncă niste sarmale că trece
Și de ce i te adresezi așa, folosind cuvinte vulgare?
Și vă mai mirati, voi ăștia, că se indepărtează orice fată de voi!
Fiindcă așa glumim noi ea nu se supără știe că o iubesc. Eu nu mă mir și nu se distanțează niciuna de mine că în realitate sunt timid.dar mă fac eu al naibii
Atunci, ia-o de nevastă (dar, nu în glumă).
Daca accepta desigur. după cum vezi ea iubește pe altcineva.
Poate ești tu disponibila distinsa domnișoara
Am deja unul. Nu vreau harem de... bărbați. ))
Dar ce ti-a facut atat de grav de nu ati putut sa va intelegeti si sa incercati sa aveti o relatie ca doi oameni maturi?
Pari genul de tipa nehotarata careia ii place drama. E urat sau de ce faci asa?