Barosane! El vrea sa aiba o relatie, cu care sa poata povesti, sa imparta bucuria. Tu te gandesti la perversiuni momentan, el nu, doar vrea sa aiba pe cineva langa el.
Stiu cum e senzatia, crede-ma chiar stiu. Eu dupa fiecare data cand "scap" dintr-o relatie, o perioada nici nu am degand sa-mi faca alta apoi imi revin. Stai linistit, nu cred ca vrei ramane singur, sa nu uiti ca exista o persoana pentru fiecare dintre noi, tine capul sus, totul va fi bine
De fiecare data dupa ce am terminat o relatie cel mai usor mod de a uita a fost sa gasesc pe altcineva. In schimb in ultima relatia am intalnit o tipa care parea mult mai matura decat ar trebui pentru varsta ei, aveam ce invata de la ea, coincidenta sau nu eram din acelasi oras, aveam prieteni comuni. Faptul ca ne-am intalnit o fost o coicidenta de 10 secunde maxim, daca mai intarziam acele 10 secunde nu o intalneam niciodata.Totul a fost frumos timp de 3 saptamani si dupa accea ea s-a racit dintr-o data si la cateva zile a ales sa impace cu fostul (actualul in acest moment) datorita faptului ca pe el il cunostea mult mai bine decat pe mine si aveam anumite planuri de viitor facute. Acum ma simt pur si simplu ca o "o roata de rezerva"
Nu este deloc ok sa te simti asa... Dupa parerea mea, avand in vedere ca sunt fata si cam stiu ce gandim, ei nu cred ca i-a pasat prea mult de tine daca a facut asa ceva, practic doar a vrut sa rada putin de tine, sau chiar sa-si bata joc, nu merita, crede-ma. Cu toate astea, nu te intrista, cu fiecare despartire esti mai aproape de sufletul tau pereche. Succes, si sper ca te-am ajutat...
Cu cat esti mai indiferent, mai miserupist, mai nesimtit, cu atat vei fi mai dorit, asta e adevarul (crud sau nu).
ai dat de fete care nu prea sunt atrase de cei care par prea accesibili, care se deschid prea usor si mult, care zic dinainte ce planuri au cu ele in viitoarele relatii cu ele, d-astea.
incearca sa nu mai fii asa, sa vezi ce atragi pasaricile.
incearca sa analizezi cam din ce cauza s-au terminat prost relatiile, sa te gandesti ce anume le-a facut sa fuga, ce ziceai, cum te comportai.
dar in principiu, nu arata ca iti pasa prea mult si ca esti prea disperat sa le faci pe plac, ca de aia profita.
trateaza exact cum esti tratat si nu oferi mai mult decat primesti.
In loc sa stai langa acea sticla,te-ai gandit sa mai iesi pe afara sa cunosti lume noua? nu toate fetele suntem la fel si sunt sigura ca undeva se va gasi si un ingeras pentru tine!
Nu dispera si cu multa rabdare, vei intalni persoana mult dorita! atunci se vor schimba toate, nu tu trebuie sa te schimbi, cine te va iubi te va iubi cum esti nu cum vor ele sa fi, trebuie doar sa stii cu adevarat cine merita sa fie langa tine! trebuie sa stii ce sa alegi!
Mult succes iti doresc!
Ai dreptate, nu ar trebui sa gasesc refugiu langa o sticla, dar cand iesi din casa si vezi numai cupluri in jurul tau, iti amintesti de ce frumos a fost odata...
Poate odata gande-am ca tine, dar dumnezeu m-a invatat sa nu mai gred in trecut, in frumusetea trecutului! viitorul ne rezerva multe surprize, chiar mai frumoase in trecut! asa ca asteapta cu multa rabdare, va iesi si soarele pe strada ta!
Iti multumesc pentru incurajare.
Buna! LA 23 de ani ai tot timpul din lume sa-ti gasesti persoana iubita! Abia ai iesit din adolescenta si cred ca ai o oarecare experienta.Mai bine sa incepi o relatie stabila la acesta varsta decat sa ai 7-8 iubite pana la 18 ani
Nu ai gresit cu nimic in viata, cred ca nu ai gasit persoana potrivita.
LASA sticla si gaseste preucupari mai placute varstei tale.NU bautura te va ajuta sa scapi de probleme, din contra.
Capul sus! primavara asta va rasari soarele si pe strada ta! Si vorba aceiia,, ORICE SAC ISI ARE PETICUL''
Stai linistit, lumea nu se termina aici.
Problema e ca nu ti-ai gasit persoana potrivita pentru tine, dar stai linistit in timp va aparea si ea.
Probabil ca vei m-ai fi dezamagit de 2, 3 ori dar nu conteaza important este sa treci peste.
Orice inceput are si un sfarsit.(Inclusiv raul).
Succes in cautarea persoanei iubite.
Lasa ma! noi sa fim sanatosi. Atat timp cat mai ai 2 maini si 2 picioare, par in cap si o jucarie functionala, femei se vor gasi
E 100% ADEVARAT!
Esti in aceeasi oala.
Sa stii ca ce-i al tau, e pus de-o parte. Incearca sa nu faci din bautul asta un obicei, pentru ca numai tie iti faci rau si daca tu nu te gandesti la tine, atunci cine s-o faca? Viata merita traita, chiar daca inca nu ai gasit fata potrivita. Ai prieteni, parinti, hobbyuri, probabil inveti sau lucrezi, nu sta gandindu-te la ce a fost sau la ce-ar fi putut sa fie.
Atunci cand te astepti mai putin, apare iubirea.
De lucrat, lucrez, dar crede-ma ca am ajuns la concluzia ca banii sunt un nimic daca nu ai pe cineva drag langa tine.
Salut, asa e viata, cateodata suntem in situatii neplacute, cateodata da. Totul are un sens, un echilibru, ca sa mai aiba viata un scop, nimic nu este intamplator (parerea mea). Totul e facut bine. Bun, poate ca intr-o zi vei intalni o fata de care o sa-ti placa. Hai sa zicem asa. Ca momentan ai fi intr-o relatie cu o fata, si intr-o zi faci cunostinta cu o fata care o sa-ti placa mai mult decat cu care esti in relatie, atunci e problema . Deci, probabil de aceea esti singur ca sa fii rezervat pentru "jumatatea" care o sa vina. Deci, bucura-te cat traiesti, totul este bine facut, noi face o greseala gandindu-ne la lucruri negative, zilele de azi ne vor ramane amintiri pe viitor. Numa bine, n-are sens sa fii trist, fii mai realist. Numai bine.
Hei,capul sus Nu ai nevoie de o persoana ca sa fii fericit, trebuie sa te faci singur fericit.Stiu ca suna ciudat si ca e mai frumos cand e o persoana care te iubeste si pe care o iubesti dar daca nu e sa fie,nu e un capat de tara Uite,ai putea sa iti iei un catelus serios,nu e o persoana,dar e un sufletel mic si dulce care te iubeste neconditionat si care nu te va lasa niciodata Gandeste-te ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta,tu te poti face cel mai fericit,tu stii ce te bucura cel mai tare,tu esti cel care se poate purta cel mai bine cu tine Nu trebuie sa iti creezi universul in jurul unei persoane, poate doar in jurul persoanei tale :* Inveseleste-te, nu te ajuta tristetea asta, las-o incolo de dragoste, iubeste-te pe tine si te vor iubii si ceilalti :*
O sa gasesti persoana potrivita la momentul potrivit. Dar trebuie sa faci si tu ceva ca s-o gasesti nu sa stai acasa. Incearca sa iesi si sa comunici cu fete
Şi eu am avut la un moment dat această întâmplare.Mă rog, am 11 ani, nu 23. Mi-am făcut prieteni noi, unii cu aceeaşi chestie, alţii nu, dar nu i-am abandonat pe cei vechi, ei pur şi simplu veneau la mine. După acea perioadă de timp veneau 7, 8 băieţi la mine.Mdaa...a fost doar o perioadă de timp...Dar eşti tânăr, ai doar 23 de ani! în adolescenţă e foarte foarte normal să te desparţi de cel puţin 10 fete/băieţi.Eu zic că în cel mult 4-5-6 ani te vei bucura că ţi-ai găsit jumătatea.
Faci o greseala, fericirea ta nu trebuie sa depinda de cineva.Cred ca intr-o zi vei gasi anume acea fata, fara sa-ti dai seama de asta.pur si simplu nu ai intilnit-o inca pe EA.
P.S.sticla nu este o iesire din situatie.
Inca stau si ma gandesc, oare cum este sa faci un cadou de 14 februarie, 1 martie persoanei iubite, la ziua ta de nastere sa-ti fie alaturi si o iubita nu doar prietenii. Am avut o perioada cand nu aveam bani nici sa ies la o cafea si am tras tare 6 ani de zile si abia acum vad ca a trecut timpul pe langa mine. Ce rost are sa te duci intr-o vacanta daca nu ai langa cine sa te trezesti dimineata? Ce rost are sa te trezesti dimineata si sa stii ca incepe iar rutina si cand stii ca o sa ajungi seara acasa o sa te astepte un pat gol...