| Optimus7 a întrebat:

Simt nevoia sa am o relatie cu o fata dar in ultima vreme nu gasesc pe nimeni cu care sa am o relatie sau daca gasesc are prieten sau nu stiu cum sa o abordez. Va rog frumos sa imi dati niste sugestii sau explicatii. Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mergi in discoteca sau in alte locuri din oras pe unde n-ai mai fost. Acolo gasesti ceva.

| PuFuLeTe a răspuns:

Poii...poate ca pana acum nu ai gasit persoana potrivita! Incearca ca inainte sa te indragostestii de o fata sa o cunostii, sai cunostii caracterul si asteptarile pe care le are de la tine! Incearca sa o abordezi dandu-i multa atentie, sa o scoti in oras, din cand in cand sai faci cate un cadou!

| Chérrrie a răspuns:

Buna! cred ca ar trebui sa 'iesi la vanatoare de fete' adica la iesirile cu prieteni tai sa iti faci curaj sa abordezi o fata.nici nu stii cand o sa iti gasesti jumatatea.mie mi se pare absolut dragut un baiat care e amuzant si imi face complimente. sper ca team ajutat.SUCCES!:*:*

| just4L3x a răspuns:

Ma... sfatu meu e asa
cauta-ti un grup de prieteni mai smecheri -> umpla cu ei si comporta-te ca ei -> du-te cu ei pe la chefuri/zi de nastere. etc
iar acolo or sa vina si fete multe care de obicei se imbata si poti sa faci ce vrei cu ele ^^
daca nu bei le poti juca cum vrei tu
daca nu ai curaj, bea si tu cateva beri pana ametesti putin...
asta e o metoda...
mai sunt o gramada
dar e mult de scris
poti sa gasesti o prietena la disco, scoala, parca etc
nah... totu depinde de tine frate happy bafta