| roxanniku a întrebat:

Sincer, nu inteleg de ce?
In ultima perioada prietenul meu nu mai iese afara cu mine.De fapt nu iese deloc(Insa ne vedem ca ma mai cheama pe la el), eu vreau afara nu tot timpul in casa!
L-am intrebat de ce? Ii e teama sa nu-l vada cineva?!(suntem de aprp 9 luni impreuna) -El a rasp ca n-are treaba cu nimeni, doar ca n-are chef.ca e vremea urata, ca ce facem afara si altele de genu.
Un sfat? Eu ce sa cred din comportamentul asta?

9 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

O fi vrand sa faceti sex in casa.

| Lexy ♥ a răspuns:

Poate are si el o perioada in care nu se simte tocmai bine, incerca sa il intelegi, o sa vezi ca pana la urma o sa ii treaca. Daca nu te mai vroia nu cred ca te mai chema pe la el, probabil e putin deprimat.

| nsn83 a răspuns:

Eu cred ca te considera un buddy sex si cam atat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vrea sa fie vazut cu tine... duh?!?!? nu e cam logick laughing vorbeste si uh cu el straight face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica nu iese din casa? Vrei sa spui ca prietenul tau e un sobolan?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca nu vrea sa iesiti afara pe bancutza... pur si simplu.are o stare de spirit mai deprimanta...intelege.l si mie mi se mai intampa sa imi faca gesturi din astea prietenul meu si trec peste. sper sa se imbunatateasca lucrurile:*
te pupi:*

| zonik93 a răspuns:

Doar nu o sa stai toata viata in casa nu?
Sau sa fii la cheremu lui cand vrea el sa te duci la el!
Nu merita.
Esti doar o persoanna cu care face sex? Sau prietena lui?
Pune`ti sj tu o intrebare asa.hee hee
Nu tine la tine, sincer happy

| d3mon a răspuns:

Are pe alta si i-i este teama sa nu va intalniti... ori nu-i place de tinesad bafta!

| AmyLee_6712 a răspuns:

Probabil are probleme, probleme despre care nu a vorbit cu nimeni si simte nevoia sa o faca.Incearca sa il asculti, fii atenta daca e deprimat, poate ii faci si mici surprize ceva facut de mana ta si il mai inveselesti.

este posibil si sa se fi plictisit, dar nu poti afla decat intrebandu`l direct.

eu cred totusi prima varianta pentru ca daca pana acum a iesit cu tine, de ce nu o mai face? ok, probabil multi s-ar gandii ca are pe altcineva, dar tu ai spus ca nici singur nu iese.

Vorbeste cu el, fi dulce si intelegatoare arata`i ca ii esti alaturi si il intelegi, incearca asa pentru ca nu ai nimic de pierdut

Bafta!happy