| cucu :> a întrebat:

Sincer nu mai stiu ce sa fac. Am incercat sa las de la mine chiar sa dau vina pe mine atunci cand el a gresit si e inutil. Prietenul meu mereu trebuie sa aiba ceva de comentat, un motiv de cearta. Pur si simplu la asta ma gandesc mereu cu ce i-am gresit eu? e bine sa las in continuare de la mine? Am incercat sa vorbesc cu el dar p moment ii pare rau si a doua zi o i-a de la capat. Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Fiction a răspuns:

Desparte-te.Nu iti este potrivit daca el face asa mereu.Nici o fata nu o sa fie fericita cu el.

6 răspunsuri:
| Alien a răspuns:

Nu te iubeste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai minte? esti masochista? ce fel de prieten e ala? mama draga, ciudata prietenie ai tu.eu imi iubeam prietenele, le respectam si am ramas prieteni dupa 20-30 de ani. dar voi ce fel de prietenii aveti? asa zisele combinatii? incheiate pe internet? doar cu interes sexual? zaitz. mi-e mila de tine.nu stiu cati ani ai dar bag sama ca nu stii ce e aia prietenie.ala nu ti-e prieten.

| anad a răspuns:

Ori nu are nici un fel de sentimente pentru tine, ori este o persoana foarte recalcitranta. Daca poti, lasa-l in plata domnului ca viata este si asa destul de grea. Poate cu altul sa ai mai multa intelegere.

| cornel a răspuns:

Despartitiva o vremehappy si poate sa isi dea seama ca greseste si elhappy

| Aimee_7045 a răspuns:

Nu prea e normal sa treci totul cu vederea. Cel putin nu la nesfasit. O faci o data, de doua ori, pentru un motiv sau altul, dar daca continui acceptandu-i orice el nu o sa se schimbesad. Iti spun din proprie experienta. Si eu ziceam la fel, il iert, trec peste, si asa faceam luni de zile, zi dupa zi. Iar el nu facea decat sa ma raneasca. Nu-i reproseam, ma gandeam ca daca ii fac pe plac va aajunge sa ma iubeasac cu adevarat. Inghiteam orice si cand ramaneam singura plangeam ca proasta. Ziceam ca o sa se termine dar nu puteam ajunge niciodata sa-i spun sa plece si sa ma lase in pace. aveam nevoie de el, il iubeam si nu puteam sa-mi imaginez viata fara el. Ajunsesem sa ma dezgust ca si persoana. Aveam impresia ca traiesc doar pentru el si nevoile lui, sa-i fac lui pe plac. Iar atunci cand imi reprosa ceva, ajunsesem la ideea ca are dreptate, ca eu sunt mereu cea vinovata. Asa cum spui mereu comenta. Niciodata nu era de acord cu ceea ce ziceam eu si intotdaeuna comenta la mine. Nu facem decat sa ne lasam pe post de pres de sters pe picioare in fata lor, crede-ma. Departeaza-te de el. Sau mai intai incearca sa vorbesty deschis cu el. Sa-i spui exact ce te deranjeaza, ce nu-ti place si ce te face sa suferi. Mai da-i cateva saptamani sau zile tu alegi. Vezi daca a inteles, daca ncearca sa se schimbe. Daca continua la fel departeaza-te de el. Indiferent cat de greu ar fi la inceput, indiferent cat de mult ar durea. Alaturi de el iti va fi mult mai rau. Si cu cat mai mult ezitezi cu atat mai greu iti va fi sa te desprinzi de tot. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e ok sa lasi de la tine mereu si eu sa stea fara grija. Trebuie sa ii spui ce te deranjeaza. Cine a gresit trebuie sa isi asume si sa nu mai repete.Parere de rau pe moment si apoi o ia de la capat e nepasare.Iti doresti sa stai alaturi de cineva caruia nu-i pasa? Cred ca vei avea numai de suferit.