| ibiza a întrebat:

Sint un barbat de 40 ani traiesc cu o femeie de aproape 10 ani eu nu am fost casatorit nici o data ea are doi copii ii o poveste mai lunga... intrebare ii cinstit ca ea ori de cite ori gresesc copiii sa nu ia nici o decizie oricit iar fii de dragi

9 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Depinde de greseli, depinde de varsta copiilor.Decizii poate e mai greu sa iei, dar sfaturi si discutii se pot da si de catre mama si de catre tine!

| Anca a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa ia masuri! Iar tu nu ar trebui sa te bagi, pentru ca sunt copiii ei!

Ar trebui sa discute cu ei, sa-i sfatuiasca, sa-i inteleaga si sa fie alaturi de ei indiferent cate prostii ar face, sunt copiii ei!

| pisoias a răspuns:

De pedepsit trebuie pedepsiti(nepedepsiti cand fac cate o prostie au impresia ca sunt foarte destepti) dar daca te referi la decizia de a renunta la ei nici o mama in adevaratul sens al cuvantului nu va renunta.

| piciuk a răspuns:

Sunt copiii ei si niciodata nu va lua vreo decizie.nu stiu la ce te referi, dar o mama isi iubeste neconditionat copiii, fie ei si criminali.asa ca nu te astepta sa faca ceva in privinta asta

| Laura a răspuns:

Păi ce decizie vrei să 'ia'? laughing

| membrugirl2010 a răspuns:

Is copii ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este normal, ce daca nu sunt copii tai? copilu cind greseste repetate rinduri,chiar daca i-ai explicat ce si cum e bine si ce e rau, o face intentionat,trebuie pedepsit prin diferite forme,fara bani de buzunar,fara calculator, fara telefon, etc., nu trebuie sa ajungem la pedepse corporale ca mai rau face rolling on the floor era si normal sa primesti asemenea raspunsuri doar este un site cu 85% de copii, te inteleg ca o iubesti dar stiu ce inseamna cind copii nu te sufera, las-=o frate ca in Romania sunt 4 femei la un barbat mai rau te imbolnavesti decit sa-ti traiesti viata linga cineva iubit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se intelege care e intrebarea ta (problema ta)!
tu pui intrebarea DOAR din punctul de vedere al mamei?
sau poate tu nu esti implicat in nici un fel in situatiile dintre mama si cei doi copii ai ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunteti o familie ar trebui sa va ocupati amindoi de educatia copiilor sa va consultati impreuna in aceasta privinta dar ma repet doar daca sunteti o familie