| farapoftadeviata a întrebat:

Sinuciderea...singura solutie?
Sa va spun povestea mea:
Totul a mers ca pe roate pana acum 2 luni de zile... abia imi revenisem din pasele proaste pe care le aveam ca acum au aparut niste probleme capitale:
- am avut probleme cu jocurile de noroc, in special cu poker-ul online. Am reusit sa-mi pierd economii de aproape 3000 de dolari in asa fel incat am ajuns sa nu mai am ce manca de pe o zi pe alta. Este cea mai neagra perioada din viata mea...niciodata nu am pierdut asa de mult...
- situatia este cu atat mai grea cu cat acum stau si in chirie, trebuie sa dau bani lunar, proiectele ca freelancer nu mai merg.
- am experienta de peste 4 ani in mediul online si nu reusesc sa-mi gasesc de munca deloc..Am aplicat intr-o luna la peste 300 de joburi si nu gasesc absolut nimic...am ajuns la capatul puterilor.
- parintii ma privesc cu mila si incep sa plang cand le spun de problemele pe care le am..deci pur si am ajuns la capatul puterilor.
Nu mai am ce manca de pe o zi pe alta, nu am bani nici cat sa-i o floare prietenei mele.
Cred ca o sa ajung sa ma omor si sa termin cu viata asta nenorocita.
Sunt genul de om care vrea sa munceasca si nu are ce.

38 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru mgtow):

Minciuni sfruntate...
La ANOFM sunt mii de locuri de munca disponibile, de la zugravi pana la programatori software. E suficient sa mergi pana acolo si sa-ti depui dosarul iar de restul se ocupa ANOFM, tu trebuind sa te prezinti doar la interviuri. Asta e in Romania, in mod sigur si in Spania exista asa ceva.

| mgtow a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Daca te-ai pune in locu meu ai intelege situatia mai bine, poate am eu ghinion de nu dau de nimic dar pana la urma va fi bine mai devreme sau tarziu, aici e INEM si aia freaca **** toata ziua.

| Lαrisα a răspuns:

Nu te sinucide! Incearca sa iti cauti de munca. Sunt sigura ca pana la urma o sa iti gasesti tu ceva.

| Steve98 a răspuns:

Sinucide-te, poate scapa lumea asta de inca un prost!

| farapoftadeviata explică (pentru Steve98):

Iti multumesc pentru "sustinere", btw....eu nu te-am jignit

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru mgtow):

Am fost in situatia ta.

| Steve98 a răspuns (pentru farapoftadeviata):

Am zis asta sa vad ce parere zic altii destre mine...

Răspuns utilizator avertizat