| Strîmbovschi_Mariana_1995 a întrebat:

Situația e urmatoarea: Sora mea e căsătorită si eu la fel. Ambele perechi trăim în aceeași casa a unei rude de a mele, în camere diferite. Aici avem posibilitatea de a trăi fără a achita chiria.
Nu ne intelegem de loc.
Ei mereu au pretenții la noi, si noi la ei. Între băieți mereu e parca o competiție, cine e mai bun. Si noi ca surori cît de apropiate am fost, acum s-a distrus relația. Nu stiu ce sa fac, vreun sfat va rog!

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai depinde si de ce va certati. Incercati sa discutati problemle si sa incercati sa le rezolvati, sa lasati fiecare de la voi unde se poate. Daca tot nu merge, va mutati.

| Violleta2022 a răspuns:

Rezolvarea este simpla, faceti cu randul la tot in casa, 1 saptamana 1 familie, cealalta saptamana- cealalta familie.
Reguli impuse si acceptate de amandoua perechile, care incep luni dimineata. In felul asta, nici o familie nu-i discriminata sau ieratat de munca, curatenie sau ce trebuie facut prin casa sau pe afara.
Regulile sa fie clare si postate pe un perete sau usa de la bucatarie, ca sa se stie care sunt obligatiunile fiecaruia de servici.

| Freya1 a răspuns:

Sa va mutati logic...
Cu doua salarii intr-o chirie ieftina va puteti descurca de minune.
Daca nu stati acolo toti unul peste altul si curand o sa inceapa batai, divorturi.Crede-ma stiu cum e.Acuma as sta si intr-un beci cu iubitu numa sa nu mai stau pe la neamurile nimanui.

| labis a răspuns:

Prostia nu are leac, asa ca...

| Marcela2018 a răspuns:

V-ati maritat cu 2 prosti care in loc sa va sustina si sa priveasca sub nasul lui, isi masoara penisurile care e mai de care.
Halal de asa soti.