Cine invita, plateste, este o regula pe care nu o incalci. Nu conteaza sexul persoanelor, daca vrei sa respecti regula ca baiatul plateste, atunci ar trebui sa respecti o regula la fel de invechita si anume ca fata nu invita niciodata un baiat in oras. Dar astea sunt reguli oarecum invechite. Daca tu l-ai invitat, esti absolut obligata sa platesti.
Fata nu invita NICIODATA un baiat in oras De cand cu democratia s-au schimbat rolurile? Fata propune acest lucru unui prieten daca il cunoate de fff multi ani
chiar daca inviti tu.ori plateste baiatul ori platiti fiecare. desigur ar fi un gest nesimtit pentru baiat sa ii platesti tu sucul)))
Normal, cel care face invitatia plateste... ai putea sa platesti si tu macar o data, la a 2-a intalnire poate plati el...
la prima iei un suc (el o sa-si ia tot cam asa) iar la urma platesti, fara sa-i spui dinainte. la a 2a intalnire bei si mananci bine si il lasi sa plateasca...
Mai lasati regulile astea... toate sunt facute pentru prosti. prosti care nu sunt in stare sa ia o decizie.
De ce sa plateasca intotdeauna baiatul? Normal e sa fiecare sa-si plateasca consumatia. Daca el vrea sa fie domn si sa-ti plateasca o data, nu strica.Dar cand inviti pe cineva undeva, normal ar fi sa platesti tu.
Parerea mea este ca ar trebui ca fiecare sa isi plateasca consumatia, insa daca baiatul doreste sa faca un gest frumos ca sa plateasca el e altceva, asta e parerea mea!
PAA!
Reguli inventate de cine? Lucruri care le faceau stramosii nostri suntem damnati sa le facem si noi. Eu stiu ca traim in secolul 21 si fiecare lupta pentru ce isi doreste. Si ca raspuns la intrebarea ta, exista mai multe raspunsuri, va puteti intelege si fiecare sa isi plateasca consumatia. Si chiar daca este o intalnire tot asa s-ar face, ce faci daca nu ai banii la tine sau nu ai destui sau Doamne fereste te-a usurat cineva de banii. Nu lasi sa plateasca ca asa spune o regula de acu 500 de ani.
Buna! Pai parerea mea ar fi urmatoare, ca eu trebuie sa platesc fiindca eu l-am invitat. Asa mi se pare normal, insa fiecare cu parerea lui!
o zi buna! Si succese in continuare cu prietenul!
Buna, parerea mea este ca, cine invita plateste.Dar daca baiatul este un "Gentleman" nu va lasa niciodata ca o fata sa plateasca