In primul rand.nu ii trimite cerere pe facebook.va veti pierde toate subiectele de discutie pe mess
Fa mai multe decat face prietena ta. Pune-te pe tine pe primul loc si nu pe ea. Chiar daca este prietena ta. Un foarte bun prieten de-al meu a vrut sa fie cu cea de care imi placea mie. Si ei ii placea tot de mine. Foarte rapid am devenit un cuplu, iar inca am ramas buni prieteni cu acel baiat. Este doar un baiat. Nu va veti strica o relatie de prietenie pentru atat Incearca sa iesi in evidenta prin modul in care te imbraci. Stii sa te machezi? Daca da.inseamna ca nu e bine Noi baieti preferam fetele cat mai simple, sa aiba un rimel / creion pe la ochi cel mult. Nimic mai mult (cu cat mai mult machiaj cu atat mai mult tinde stilul catre pitzi) trebuie sa va purtati ca doi prieteni la inceput, nu il sufoca din prima deoarece iti vei pierde farmecul cu asta Sa nu dureze prietenia voastra deoarece dupa nu mai vreti sa o stricati poarta-te ca si cum ai fi un copilas inocent si lipsit de aparare pe langa el. Apropie-te usor pe langa el, si mergi cu el acasa des. Sau sa mearga el cu tine acasa =D Cand vezi ca este mai bine dispus si cand sunteti singuri intreaba-l daca vrea sa fiti impreuna. Daca spune da, mergi mai incet pe langa el astfel incat si el sa incetineasca, si ia-l in brate si strange-l tare (un hug la inceput este mai pretios decat un sarut )
ok...repet : ia-l usor.dar nu te lungi prea mult timp si fa tu primul pas ^.^
Il abordezi pe mess si ii explici ca iti place de el...
Tragi la masea inainte ca sa prinzi curaj. In relatii e ca la sah, cine face prima mutare are intotdeauna avantaj
Buna... lasa rusinea!(trimitei cerere de prietenie pe facebook si cerei id-ul de mess) Daca nu ai tupeu sal intrebi la scoala intreaba-l pe mess sau pe facebook ce parere are despre tine. Si atunci vei stii ce trebuie sa faci
Da i cerere. daca X te priveste ciudat si va mai intalniti in pauze dc nu?...nu risti nimic daca incerci. poate el te place pe tine si nu pe ea.si daca zici ca esti timida. vorbeste mai mult pe mess/facebook.ca stiu din propria experienta ca e mai usor asa decat fata in fata. good luck:*
Da deci baietii sunt timizi deci n.o sa.ti spuna ce simt...iar lor nu le plac fetele care se reped la ei care pur si simplu ii inghesuie si le respira aerul deci eu te sfatuiesc sa ii dai semne dar in acelasi timp sa stai in banca ta(app daca ii dai add pe facebook nu are nimic)...peste poate 2 luni ar trebui sa iti faci curaj sa vb cu el(daca vezi ca el nu e in stare)
Baietii habar nu au limbajul semnelor... Eu nu am inteles sau nu am vrut sa inteleg niciodata cand o fata ''imi dadea semne''. Mecanismul analitic al baietilor functioneaza diferit fata de cel al fetelor. Prerfera lucrurile concrete si sigure. Trebuie sa-i dea ceva de care sa se agate (nu va ganditi la prostii) nicidecum sa-i faca semnale de fum
Eu apreciez o fata care ma abordeaza si spune ce crede, nu una care se crede in Codul lui Davinci.
Sunt baiat.si tot ce ai spus este adevarat ^.^
Deci...tu ce-mi propui? : >
In primul rand.nu ii trimite cerere pe facebook.va veti pierde toate subiectele de discutie pe mess
Fa mai multe decat face prietena ta. Pune-te pe tine pe primul loc si nu pe ea. Chiar daca este prietena ta. Un foarte bun prieten de-al meu a vrut sa fie cu cea de care imi placea mie. Si ei ii placea tot de mine. Foarte rapid am devenit un cuplu, iar inca am ramas buni prieteni cu acel baiat. Este doar un baiat. Nu va veti strica o relatie de prietenie pentru atat Incearca sa iesi in evidenta prin modul in care te imbraci. Stii sa te machezi? Daca da.inseamna ca nu e bine Noi baieti preferam fetele cat mai simple, sa aiba un rimel / creion pe la ochi cel mult. Nimic mai mult (cu cat mai mult machiaj cu atat mai mult tinde stilul catre pitzi) trebuie sa va purtati ca doi prieteni la inceput, nu il sufoca din prima deoarece iti vei pierde farmecul cu asta Sa nu dureze prietenia voastra deoarece dupa nu mai vreti sa o stricati poarta-te ca si cum ai fi un copilas inocent si lipsit de aparare pe langa el. Apropie-te usor pe langa el, si mergi cu el acasa des. Sau sa mearga el cu tine acasa =D Cand vezi ca este mai bine dispus si cand sunteti singuri intreaba-l daca vrea sa fiti impreuna. Daca spune da, mergi mai incet pe langa el astfel incat si el sa incetineasca, si ia-l in brate si strange-l tare (un hug la inceput este mai pretios decat un sarut )
ok...repet : ia-l usor.dar nu te lungi prea mult timp si fa tu primul pas ^.^